sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Haaste uudelleen :)

Saatin tämä haaste Stella Nova-blogista, mutta ollaan tää jo kerran suoritettu, niin vastailen vaan noihin Stella Novalta saatuihin kysymyksiin tällä kertaa :) Kiitos kuitenkin haasteesta!


Kysymykset:

1. Jos sinun olisi pakko vaihtaa rotua, mihin vaihtaisit ja miksi?
Jos aivan pakko olis vaihtaa, niin keeshond ois rotu jonka haluisin. Mitään erityistä syytä ei ole miksi juuri keeshondin valitsisin.

2. Minkä biisin omistaisit koirallesi?
En keksiny mitään hyvää, joten tää saa kelvata :D3. Onko sinulla jokin koirarotu, josta haaveilet, mutta jota et todennäköisesti koskaan tule omistamaan? Mikä ja miksi et?
Mitään rotua ei taida olla, jota en koskaan tulisi omistamaan. Mutta haaveena ois ottaa keeshond, kun muutan omaan asuntoon :)


4. Turhamaisin/turhin asia, jonka olet koirallesi koskaan hankkinut?
Turhin ja ehkä samalla aika nolo, on lippalakki. Ostettiin Sennille eläinkaupasta kesällä lippalakki :D


5. Millaisen tahtoisit seuraavan koirasi olevan nykyiseen verrattuna? Mitä piirteitä haluaisit kenties nähdä myös seuraavassa koirassa, mitä haluaisit vähentää tai kaipaatko kenties vielä jotain lisää?
Haluaisin, että tulevalla koirallani ois kaikki samat piirteet mitä Sennillä on. Senni on kiltti ja sosiaalinen ja sen takia haluaisin, että piirteet ois myös seuraavalla koiralla. Nyt ei tuu mieleen mitään, mitä haluaisin lisätä tai vähentää.


6. Rumin koirarotu, jonka tiedät? Mikä siitä tekee mielestäsi ruman?
Rumin koirarotu on bull terrieri. Ruman siitä tekee varmaan se, että sillä ei ole sellaista pörröistä turkkia, jota on mukava rapsutella.


7. Mihin suuntaan toivoisit jalostuksen etenevän nykyisen rotusi kohdalla? Mihin sinun mielestäsi tulisi ennen kaikkea kiinnittää huomiota, mitä seikkoja painottaa, mitä ehkä jättää vähemmälle arvolle?
Tähän mä en osaa kyllä sanoo nyt yhtään mitää. Tuli liian paljon miettimistä tarvitseva kysymys :)


8. Jos voisit kertoa koirallesi yhden asian niin, että se ymmärtäisi mitä puhut, mitä sille sanoisit?
Että mä oon tosi ylpee ja ilonen, miten hienosti se oppii tottis tunneilla kaiken ja että mä rakastan sitä koko sydämestäni :)


9. Jos koirasi olisi ihminen, millainen pukeutumistyyli sillä olisi?
Uskoisin, että jos Senni olis ihminen, niin se pukeutuis aika rennosti. Varmaankin huppariin ja kolitsihousuihin :)

10. Mikä ärsyttää koiramaailmassa/koiraharrastuksissa eniten?
Mä en tie liittyykö tää nyt jotenkin tohon koiramaailmaan. Mutta jos esimerkiks joku iso koira puree ihmistä ja siinä sattuu aikalailla. Niin sen jälkeen jokaista ison koiran ulkoiluttajaa mulkoillaan ja ajatellaan mielessä, että myös ne muut isot koirat on vihasia ja käy päälle. Toi mua ärsyttää eniten, koska ei kaikki koirat oo vihasia jos yks on. Eihän me ajatella et jos yks ihminen ryöstää pankin, niin kaikki muut ihmiset ois samanlaisia! :D
Koiraharrastuksista en nyt osaa sanoa et mikä ois ärsyttävää, kun ollaan vasta kesän alusta harrastettu Sennin kans :)

11. Jos koirasi voisi muuttua hetkeksi näkymättömäksi, mitä se silloin tekisi?
Veis pöydältä ilman lupaa ruokaa ja veis kaikki meidän kengät piiloon parvekkeelle :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!