perjantai 20. syyskuuta 2013

Tottis treenejä

Lähdettiin tänään Sennin kans koulutuskentälle treenaileen tottista ja toko-liikkeitä. Käydään siis maanantaisin yleensä ohjatulla tunnilla, mutta pari kertaa viikossa pyritään harjottelemaan liikkeitä myös vapaa-ajalla.

Ensimmäisenä kentälle päästyämme Senni otti katsekontaktin ja lähdettiin harjottelemaan seuraamista vapaana. Senni kulki hienosti vierellä, välillä katse herpaantu ja unohtu mihin suuntaan ollaa menossa, mutta ku viimein huomas, että minä kuljin eri suuntaan niin taas palas vierelle :)


Vapautin Sennin välillä treeneistä ja testattiin uskaltaiskohan Senni mennä aksa-esteen yli. Meidän vauhtihirmu joka yleensä menee niin, että päätä huimaa ei heti uskaltanutkaan mennä esteen yli. Kyseessä oli siis noin 10cm maasta oleva hyppyeste, koska korkeampia esteitä ei voida vie harjotella.
Hetken houkuttelujen jälkeen este rupeskin jo sujumaan, eikä sitä pelätty enää yhtään. Siitä olis ollu kiva hyppiä vaikka koko päivä.Pienen huilitauon jälkeen palattiin tottis ja toko-liikkeiden pariin. Vuorossa olikin sitten perusasentoon meneminen liikkeestä. Tän Senni osaa jo melko hyvin, mutta pientä harjoittelemisen varaa on vie. Miksi sitä harjoittelemisen varaa sitten on? No yleensä Senni istuu hienosti mu vasemmalle puolelle, kiinni minuun, mutta välillä Senni haluuki istua vähän kauemmas ja vinoon minusta! TOKO-kokeissa joihin yritetään päästä ensi syksynä, Sennin ois hyvä osata kunnolla perusasento ja sen takia sitä reenataan jokaisella treenikerralla.


Perusasennon jälkeen lähdettiin treenaamaa seisomista. Tätä ei osata vie täydellisesti, koska vasta maanantaina alettiin harjoittelemaa sitä koulutuksessa. Kuitenkin tästä huolimatta Senni näytti hienosti miten seistään.Noin tunnin harjottelujen jälkeen Senni väsy ja päätettiin lopettaa tältä päivältä. Näihin tunnelmiin oli hyvä lopettaa:


4 kommenttia:

  1. Alatko nyt siis kirjoittamaan koiran kanssa harrastamisesta?

    VastaaPoista
  2. http://goldenkultainen.blogspot.fi/ <- Teidät on haastettu! :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!