keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Koira kaiken pahan alku ja juuri, vai onko sittenkään?

Nyt on luvassa vähän erilainen teksti, mitä yleensä täällä blogissa tullaan näkeen.
Tän tekstin tarkotus ei oo loukata ketään tää on MUN mielipide tästä asiasta! :)

Koiran paska tiellä/nurmikolla
Tosi usein saa kuulla siitä, kun ihmiset joilla ei ole koiraa valittaa, että ihmiset joilla on koiria eivät siivoa koiran p*skaa  maasta. Miks joka asiasta pitää valittaa ja kirjoittaa kauheilla otsikoilla lehtien palstoille? Kyllä mä ymmärrän, että se v*tuttaa jos astuu ulkona koiran paskaan, mutta miettikääpä kerrankin sie mielessänne, että kumpi teitä ketuttais enemmän: koiran paskaan astuminen vai lasin sirpaleiden päälle astuminen?
Veikkaampa, että jos kunnolla miettii niin enemmän se lasin sirpaleiden päälle astuminen ärsyttäis. Koiran paskan saa pestyä pois, mutta lasin sirpaleista tulee aina huonoja seurauksia!

Kyllä muakin ärsyttää se, että osa koirien omistajista antaa sen oman kullan murun tehdä siihen keskelle tietä ne tarpeensa! Mun koira ei saa todellaakaan missään tapauksessa eikä koskaan tehdä keskelle tietä tarpeitaan, ja jos se vahinko siihen keskelle sattuis niin siinä tapauksessa se siitä siivottais.

Sit valitetaan myös siitä, kun ne koiran tarpeet on sie ojan pohjalla ja sitten joku astuu niihin. No kysymys kuuluu: mitä ihmettä joku tekee ojan pohjalla kävelemässä? Tuskimpa kellään on mitään asiaa sinne ojan pohjalle ja aina voi vähän kattoo ees mihin astuu, ettei tarvi sitte jälkeenpäin valittaa ja kirjottaa lehtiin.
Ihmiset tekee itsestään vaan naurettavia sillä, että ne valittaa turhanpäiväsistä asioista!
 

 
 
 

Koiran agressiivinen käytös
Toinen asia mikä mua ärsyttää aivan suunnattomasti tässä maailmassa on se, että kaikki koirat leimataan yhden koiran käytöksen perusteella samanlaisiksi!
Monta kertaa lehdistä saa lukea, kun vieraan ihmisen koira on purrut toista ihmistä ja siitä on tullu sairaala reissu. Joo okei, koiralla ei oo oikeutta purra ketään, mutta onkohan ihmisillä oikeutta leimata kaikki koirat sen yhden koiran käytöksen perusteella?
Koittakaa nyt hyvänen aika ihmiset ymmärtää, että ei yhden koiran käytös liity mitenkään toisiin koiriin.
Miettikääpä tätä asiaa: jos joku ihminen varastaa kaupasta tai tekee jotain rikollista, niin ollaanko me kaikki ihmiset sitten samanlaisia, että varastellaan tai tehdään jotain rikollista? No eipä taideta olla. Joten millä oikeudella te rupeette valittaan kaikista koirista, yhden koiran käytöksen jälkeen?!Koiravero
Vaaditaan koiraveroa, jopa niin korkeaa, että monen olisi mahdoton enää sillä verolla koiraa pitääkään, kaupunkeja koirattomiksi, susia lisää pitämään koirakannan pienempänä jne. Oletteko te, jotka näin ajattelette ja vastustatte koiria ja niiden pitoa, ikinä tulleet ajatelleeksi sitä arvoa, joka koiralla on omistajalleen? ( IISALMEN SANOMAT 6.1.2012)

Koirasta on paljon seuraa, jos asuu yksin. Se ei koskaan tuomitse sua ja on aina ilonen, kun sä tulet kotiin! Se ei koskaan arvostele sua, niinkuin moni ihminen arvostelee toisia. Koira rakastaa aina sinua ehdoitta.
Me joilla koiria on, rakastetaan niitä paljon ja pidetään niistä hyvää huolta! Koiran rakkautta ei voi mitata rahassa, ei koskaan!
Mulle koirat on melkeimpä koko elämä. En mä vois kuvitella elämääni ilman koiraa. En vois kuvitellakaan, että kun tulen kotiin, täällä ois vaan tyhjää ammottava koti ja ketään ei tulis mua niin iloisesti vastaan, kun oma koira aina tulee! ♥

Miettikää joskus meidän koiranomistajien kannalta tätä, kun lehteen kaikkea kirjoitatte! Uskompa, että pahotatte monen koiranomistajan mielen typerillä asioillanne. Meille koirat on yhtä rakkaita, kun teille teidän omat lapset!!

Koiran yliajo
Mikään muu ei oo niin ilkeetä, kun ajaa tahallaan toisen koiran yli. Se koira on päässy vapaaks vahingossa ja joku saattaa just sillä hetkellä olla murheen murtama ja etsiä koiraansa, kun sinä vastuuntunnoton ihminen ajat sen yli!
Miten joku edes voi olla niin kylmäverinen, että ajaa toisen koiran yli ja jättää sen vie kitumaan tielle.
Miettikääpä tätä asiaa taas tältä kannalta:
miettikää jos me ajettais teidän lapsen yli ja jätettäis se kitumaan tielle? Miltäköhän se tuntuis? No aivan varmasti samalta, kun se, että te ajatte meidän rakkaiden koirien yli ja jätätte kitumaan siihen.
Ottakaa ihmiset oikeesti vastuuta teoistanne!!!!!!
 
 
 
 
 
 
 


4 kommenttia:

 1. Ei se koiran paska myöskään näytä kivalta kaupunkialueella että ihan siksikin fiksu omistaja sen siivoaa. esim. lapset myös tuppaa leikkimään muuallakin kuin keskellä asfalttitietä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Kyllä mä sen ymmärrän, että kaupunkialueella siitä valitetaan, mutta jossain syrjäisessä paikassa valitetaan, niin onkohan se ihan tarpeen? :) Mutta kerroppa mulle, kuinka moni ihmisistä siivoaa omat roskansa kaupungilta ja kuinka paljon siellä on tupakantumppeja, kyllähän lapset niihinkin koskee ja voi vaikka syödä niitä!

   Poista
 2. Mä myös korjaan koiran paskat jos se sattuu joskus paskomaan keskelle tietä, mutta kuten yleensä se paskoo jonnekkin puskaan jossa en ikimailmassa kuvittelis kenenkään ihmisen, saati lapsen pyörivän, joten en mene itsekkään sinne puskaan kömpimään sen paskan perässä. Ja oon ihan samaa mieltä tosta että kadulta löytyy milloin mitäkin ihmisten sotkuja joita he eivät siivoa, harvemmin olen nähnyt koiran paskaa kadulla kuin roskia, oksennusta, tupakantumppeja, kusta, lasinsiruja, olut tölkkejä yms. Parashan olisi kun siellä kävely kadulla ei olisi mitään ylimääräistä. Sitten kamalaa on vielä se kun lehdistä saa lukea että joku hullu laittelee täällä eri puolille rotan myrkkyä piilotettuna makkaraan jotta koirat söisivät sen ihan vaan sen takia että koirien omistajat eivät korjaa koiran jätöksiä, jollekkin paikkakunnalle oli jo perustettu vapaaehtoisryhmä koiran paskoja korjaamaan jotta tämä myrkyn levittelijä lopettaisi viattomien koirien myrkyttämisen. Joo tulipa pitkä ja sekava teksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku on samaa mieltä ja ei tullu sekava teksti! :) Mä alan aivan varmasti heti korjaamaan kaikki mun koiran paskat puskia myöten, kun ihmiset ite lopettaa roskaamisen, tupakan tumppien ja tölkkien yms. siivoamisen sieltä kaduilta/puskista! Nii se on aivan kamalaa kun sit aletaan myrkyttään, kun ei niitä paskoja siivota. Mutta kuten sanoin jos muut alkaa siivoamaan omat roskansa niin minä siivoan koirani paskat puskista/nurmikolta :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!