maanantai 7. lokakuuta 2013

Tottista, tottista ja mettässä lenkkeilyä

Kaikki lukijat onkin varmaan huomannu, että blogi on saanu uutta ilmettä ja ennen kaikkea aivan mahtavan bannerin :) Kiitos tästä bannerista kuuluu Oonalle! Paljon kiitoksia tästä ihanasta bannerista Oona!

Perjantaina (4.10.) Sennillä oli illalla tosi hauskaa. Kaveri tuli oman koiransa kanssa hakeen mut ja Sennin ja määränpäänä oli tietysti treenikenttä. Saatin Sennille häiriötekiöö ja samalla saatiin harjoteltua tottisjuttuja. Ensin Senni oli ihan innoissaan kaverin koirasta, mutta sitten mä olin ilonpilaaja ja kielsin Senniä ottamasta katsekontaktia toiseen koiraan.

Senniä piti ensin hauskuuttaa ja sen takia mentiinkin agiesteen yli ja sit alettiin vasta kunnolla treenaileen. Harjoteltiin perusjuttuja ja lopuks otettiin hieman kuvia, joita saattekin nyt tässä ihastella :) Kaikki seuraavat kuvat © Milanna
Ihana katsekontakti ♥
Eilinen aamu alotettiin tottis treeneillä, sillä meidän koulutuspäivä siirty lokakuun ajaks sunnuntaille. Eli oltiin ihan ohjatuissa treeneissä tänään :) Harjoteltiin perusjuttuja, mutta niiden lisäks otettiin mukaan jo vähän uutta asiaa. Puhutiin kouluttajan kanssa meidän haaveista osallistua ensi syksynä TOKO-kokeisiin ja aletaanki alokas luokan juttuja harjotteleen nyt urakalla.

Seuraaminen: Tää meillä alkaa sujuun jo melko hyvin. Ainoa mikä meidän tarvis saada pois, on se, että mun kädessä on hyväpaloja joiden takia Senni seuraakin taitavasti. Aloteltiin käden pois jättöö niin, että näytin Sennille mun kädessä olevaa herkkua, mutta en vieny sitä koko ajan kuonon edessä vaan nostin aina välillä pois. Hyvin Sennin silti seuras ja uskon, että vähän ajan päästä meillä seurataan jo ilman käsiapua! :)

Maahanmeno: Tässäkin meillä on vie ollu käsimerkki apuna. Senni kuitenkin menee maahan jo niin taitavasti, että nyt aletaan häivyttään käsimerkkiä pois ja sen lisäks aletaan harjotteleen paikallaan makua, vaikka mä lähtisin käveleen pois. Välillä Senni kuitenkin tuppaa kääntymään lonkalleen ja sen takia mun täytyy olla nyt palkkauksen kanssa tarkkana, että en palkkaa väärästä suorituksesta. TOKO-kokeissa, kun siitä lonkalleen kääntymisestä saa virhepisteitä.

Perusasento: Tässäkin meillä on vie käsi apuna, jotta Senni osaa tulla oikeaan paikkaan. Tästä me ei aleta ihan vie kättä ottaan pois, koska Senni on vie niin nuori. Yritetään kyllä vie tän vuoden puolla saada toi käsiapu pois. Avuista huolimatta Senni menee hienosti peruasentoon ja pysyy siinä niin kauan, kun saa seuraavan käskyn.

Otettiin ihan uutena juttuna ympyrässä pujottelu koirien ohi. Tässä tulee mun paint taidoilla tehty kuvitettu piirros, jotta ymmärrätte mitä tarkotan.

Eli noissa x kohdissa oli koirat omistajiensa kanssa ja o kohdissa oli vaan ihmiset ilman koiria. Noita me jokainen vuorollaan pujoteltiin sitten läpi ja koiralla piti olla koko ajan omistajaansa katsekontakti. Oon ylpee Sennistä, sillä se piti koko ajan kontaktin muhun, eikä välittäny vaikka mentiin tosi läheltä toisia koiria. ♥

Loppuun otettiin luoksetulo, joka otetaan joka kerta. Kouluttaja piti Sennistä kiinni, koska Senni ei pysy vie paikallaan käskystä. Mä lähdin juoksemaan karkuun ja autojen kohdalla pysähdyin ja Senni tuli mun luokse. Näin saadaan aina ilonen lopetus treeneillä ja Sennille ei tule sellaista tunnetta, että treeneissä on tylsää :)

Illalla lähettiin vie mettään käveleen ja Senni oli taas ihan haltioissaan. Se nauttii aina kun saa kävellä ja riehua mettässä tai jossakin pellolla. Tässä tulee muutamia kuvia mettä lenkiltä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!