sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Treenitaukoa pidetty ja nyt on hyvä jatkaa

Syyslomaa on jäljellä enää tämä päivä ja sit ois aika palata taas normaaliin arkeen.
Meillä oli Sennin kanssa viikko taukoa treenailuista, kun mä päätin syysloman kunniaks lähteä lomaileen siskon luo.

Kotiuduin eilen kahdeltatoista kotiin, jonka jälkeen lähdin suoraan seuran talkoisiin. Laitettiin hyvällä porukalla talven treenipaikka kuntoon. Viisi tuntia sitä laitettiin ja nyt on hyvä treenailla, kun on lämmin halli. Talkoista suoraan kotiin ja nopeesti söin ja siitä suoraan Sennin kans iltalenkille.
Paljon ei kotona ehtiny oleen, mutta kyllähän kotona aina ehtii olemaan :)Tästä kaikki alkoi hallilla


Ja tältä se näytti pitkän uurastuksen jälkeen :)Senni ja sen lemppari lelu, jonka ostin sille kun se tuli meille :)


Tänään oli ihana palata normaaliin arkeen, kun päästiin Sennin kans heti aamusta treenaileen kentälle, kun vuorossa oli perustottelevaisuus harkat.

Oltiin kentällä sen verran ajoissa, että ehdittiin vähän kävellä ja Senni sai tehtyä tarpeensa ennen kentälle menoa. Luultiin kyllä, että ollaan ainoita kentällä, kun kello läheni jo 11 ja sie ei ollu ketään. Mutta kyllähän sinne sitten alko tulemaan porukkaa.

Me päästiin ensimmäisenä koulutukseen ja saatiin viettää taas mukava puoli tuntia ihanan koulutusopettajan kanssa! :)
Harjoteltiin tänään vähän erilaisia liikkeitä mitä ollaan ennen harjoteltu. Ensin harjoteltiin liikkeestä istumista ja se suju oikein hyvin. Loppu vaiheessa Senni kyllä unohti, että pitää istua kun sanotaan istu :D Istuminen alko kuitenkin sujuun jo sen verran hyvin, että päätettiin vaihtaa liikkeestä maahanmenoon. Tätä me ollaan jo muutamia kertoja ennenkin harjoteltu, mutta kaikkee on hyvä treenata aina lisää.

Maahanmeno on hieman hankalampaa, koska Senni ei osaa vie mennä maahan ilman käsimerkkiä. Mutta eiköhän me siinäkin joskus onnistuta. Ensi syksyyn on onneks paljon aikaa, jollon meillä ois haaveena mennä kisaamaan TOKO kisoihin.

Viimesenä harjotuksena otettiin paikallaanoloa. En ois heti uskonu, että Senni pysyy niin hyvin paikallaan! Ensin harjoteltiin niin, että mä käskin Sennin istuun ja sanoin paikka, mutta pysyin ite siinä vierellä. Vaikeutettiin koko ajan paikallaanoloa niin, että lopulta mä olin n.2 metrin päässä Sennistä. Silti se istu niin kauniisti paikallaan ♥ Annoin Sennille luvan tulla mun luo ja lähdin juokseen karkuun. Kyllä mä oon edelleen niin ylpee tosta koirasta, että voisin hyppiä ilosta! :)

Ulkona oli niin hieno ilma, että päätettiin lähtee jälleen pienelle mettäretkelle Sennin kans. Tällä kertaa me lähdettiin Räyskälään. Siellä Sennillä oli hieno maasto juoksennella. Tällä reissulla oli maassa vähän luntakin ja siitäkös Senni vasta tykkäskin. Kaks tuntia me rämmittiin mettässä ja Senni hyppi ja pomppi ja ei tienny välillä, että miten päin ois eteenpäin menny :D
Näihin ulkoilukuviin onkin hyvä lopettaa :)Sennin suuri ego kokis kolauksen jos se ottais vähän pienemmän oksan, joten se pääty tähän oksaan :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!