tiistai 5. marraskuuta 2013

Ensimmäiset juoksut

Eilen illalla päästiin vihdoin kokeileen hallissa treenejä. Senni oli tosi innoissaan kun hallissa oli tosi monta erikokosta koiraa ja se ruohomatto oli kaikista kivoin asia :D
Treeneissä vaihtu taas kouluttajat, mutta onneks meillä oli taas sellainen kouluttaja jonka kanssa ollaan ennenkin treenailtu ja tämä kouluttaja on myös tosi ihana!

Alotettiin treenit sillä, että kouluttaja katsoi miten meidän seuraaminen sujui ja yritettiin taas häivyttää sitä kättä pois, jotta se oikeasti joskus saatais onnistuun. Kauan ei viittitty tehä seuraamista, että se pysyis ilosena asiana.

Treenailtiin peruasentoo, joka menee jo melkein täydellisesti. Ainoastaan välillä Senni istuu liian eteen, josta tulis huutia TOKO kisoissa. Mut koska perusasento sujuu niin hyvin, niin me harjoteltiin vaan istumista ja maahanmenoa ja paikallaanoloa. Kauhean pitkiä treenejä ei tällä kertaa ollu, koska koiria oli tosi paljon ja treeniaikaa vain tunti.

Mä ite vietin tänään koko päivän riihimäellä liukkaan radalla :) Se oli aivan mahtava kokemus ja ehdottomasti opettavainen. Päivällä ku tulin kotiin niin en saanu niin kivaa uutista, kun äiti sano että Sennillä alko ensimmäiset juoksut.

Eli me ei treenailla ainakaan hallilla seuraavaan kolmeen viikkoon, vois meinaan olla hallissa menoa kun on varmasti monta uros koiraa :D Katotaa millanen Senni on juoksujen aikana jos treenailtais vaan kotona tai sit pidetään yksinkertasesti kolme viikkoa taukoa. Mut mitä ihmettä mä sen aika teen tai mistä mä teille kirjotan?

Ehdotelkaas jotain postauksia mitä voisin toteuttaa, niin yritän niitä mahdollisuuksien mukaan toteuttaa :) Muuten täällä tulee oleen kolme viikkoa hiljasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!