tiistai 26. marraskuuta 2013

Lemmikkimessuja,treenailua ja odotettu yllätys! :)

Lauantaina aamulla lähettiin kaverin kanssa aamulla ajeleen kohti Helsinkiä ja suuntana tietysti mikä muu kuin lemmikkimessut. Perille saavuttiin noin 11 aikaan vaikka välillä meinas epätoivo iskeä, kun Helsingissä ei ole maailman helpointa autolla ajella :D Perille kuitenki selvittiin ja päästiin ihasteleen ihania koiria, kissoja, kaneja, matelijoita ja muita eläimiä.

Sie ois ollu tosi paljon kaikkia leluja, valjaita ja pantoja, mitä ois voinu Sennille ostaa, mutta tällä kertaa ne jäi kuitenkin sinne. Ei sieltä kuitenkaan tyhjin käsin lähdetty, koska mä ostin Sennille ihka oman joulukalenterin ja sai Senni myös tuliasiks paljon maistiaisia, joista myös tykättiin.
Me ollaan hyvin pahoillaan, jos lemmikkimessujen koirat on täynnä kuolaa, mutta ei niitä
karvapalleroita vaan voi ohittaa ilman pientä kuolausta ;) Mä olin ensimmäistä kertaa lemmikkimessuilla ja uskon, että tosta tulee joka vuotinen tapahtuma tästä vuodesta eteenpäin.

Kaikki alla olevat kuvat ovat © Milannan ottamia, joten ethän kopioi niitä ilman lupaa, kiitos!

 
 

 

 
Sunnuntai aamusta lähdettiin treenihallia kohti, jossa Jenni odotti meitä. Senni oli tietysti ihan innoissaan, kun pääsi 3 viikon tauon jälkeen hallille treenaileen. Tällä kertaa ei kyllä vedetty normi treenejä vaan katottiin Sennin esiintymistä.

Jenni sai tällä kertaa kunnian treenata Sennin kanssa. Ensin otettiin lyhyt pätkä seisomis harjotuksia ja sit juostiin. Yritettiin sit niin, että mä testaisin samat asiat Sennille, mutta pienen pätkän jälkeen luovutin ja käskin Jennin tehä Sennin kans reeniä. Kyl mä kuitenkin harjottelin kehä esiintymistä, kun sain Jennin koiran Kassun kans harjotella.

Senni lähti puoli yhden aikaan kotiin, koska mä vuorostani autoin Jenniä kokoomaan aksa radan kiitokseksi. Jäin sitte katteleen viiteen asti muiden aksa treenejä ja kyl mä uskon, et siitä vois tulla joskus meidänkin laji :) Illalla harjoteltiin Sennin kans kotona seisomista, mutta juoksemista tarvii harjotella jossakin muualla kuin kotona ahtaissa tiloissa.

Eilen koitti vihdoinkin se päivä, kun postiluukusta tipahti Koirafanitus lehti. Ja syy miks sitä oon niin oottanu on se, että siinä oli musta ja Sennistä juttu! :) Koska kaikille ei välttämättä lehteä tule, niin laitan lehti jutusta kuvan tähän!
Puoli seitsemän lähdettiin kohti treenihallia, johon päästiin kolmen viikon tauon jälkeen harjotteleen perustottista. Istuskeltiin autossa noin vartin ajan, jonka jälkeen mentiin halliin sisälle. Ei olla kolmeen viikkon oltu niin ei tiedetty, että kaikki koirat treenakin yhtä aikaa! Tää oli oikeastaan tosi hyvä juttu, koska siinä samalla Senni sai häiriötekiöö. Meidän Senni ei kuitenkaan välittäny yhtään muista koirista vaan treenaili kuten yleensäkin.

Alotettiin treenaileen ensin keskenämme, kunnes kouluttaja tuli meidän luo. Näytettiin miten meillä onnistuu liikkeestä seisominen. Mä jopa yllätyin, että Senni totteli, kun sanoin ''seiso'' ja se oikeesti jäi seisomaan :) Testattiin miten onnistuis maahan-istu käsky, ja hyvin sekin meni.

Treenejen loppuun otettiin kontakti harkkoja niin, että kaksi koiraa käveli vuorollaan toisten koirien ohi niin, että jokaisella koiralla piti olla katsekontakti omistajaan. Tän Senni osaa jo tosi hienosti, joten tätä harjotellaan vähän vähemmän ja keskitytään muihin juttuihin. Valitettavasti treeneistä ei oo kuvia, koska mulla ei ollu ketään mukana joka ois voinu kuvailla meitä!


2 kommenttia:

  1. http://saya-and-imperfect-life.blogspot.fi/2013/12/jouluhaaste.html <- Mulla olis sulle tällänen joulunen haaste jos se vaan tänne blogiin sopii :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Teen sen varmasti heti kun ehdin :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!