maanantai 2. joulukuuta 2013

Berni power

Nyt ei oo tullu paljon treenailtua, koska viikonloppuna juhlittiin mun synttäreitä, kun täytin vihdoinkin 18 :)

Tänään kuitenkin illalla lähettiin taas kohti treeni hallia, jossa oli perustottelevaisuus treenit. Senni aina on niin ilonen, kun pääsee hallille ja se oikeesti nauttii siitä! Mentiin taas samaan malliin, kuin viime kerralla eli kaikki oli kerralla ja kouluttajat kävi vuorotellen jokaisen luona.

Seuraaminen- Kouluttajan mielestä tää sujuu meiltä jo tosi hyvin! Pientä kontaktin puutetta kuitenki on. Yritetään nyt kokeilla, että millä keinolla saatais Sennin kontakti pysymään seuratessa paremmin. Käsi apua ollaan otettu kans pois, mutta vie ei mennä liian pitkiä matkoja ilman kättä, että seuraamiseen ei vaan tuu takapakkia.

Käännökset- Seuraamisen yhteydessä otetaan käännöksiä vasemmalle ja oikealle, mutta täyskäännöksiä ei vie oteta. Senni osaa hienosti käännökset molempiin suuntiin, mutta mun pitäis vie oppia ottaan käännökset vähän tiukemmin :)

Maahanmeno ja paikallaan olo- Alkaa sujua koko ajan paremmin ja pisimmillään Senni on pysyny 30 sekuntia maassa ennen, kun oon antanu vapaa käskyn. Palkkaan Senniä maahan yleensä 2 sekunnin välein, mutta yritän koko ajan pidentää aikaa ja lopulta jättää palkkauksen pois.

Häiriöt- Neljä ihmistä seiso keskellä neliön muodossa ja jokainen meni vuorollaan koiran kanssa kiertämään niitä. Senni ei välittäny häiriöistä yhtään vaan seuras tarkkaavaisesti mua.

Loppuun laitan pari kuvaa Sennistä, joissa se on vie tosi pieni, koska uusia kuvia ei oo tullu otettua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!