torstai 26. joulukuuta 2013

Sennin ensimmäinen Joulu!

IHAN ENSIMMÄISENÄ MUISTUTTELEN VIE ARVONNASTA JOHON ON AIKAA OSALLISTUA 5.1.2014 ASTI! Tästä pääset arvontaan!Sennin ensimmäinen joulu alkoi sateisessa ilmassa lenkillä käyden. Jos ulos ois pitäny katsoa ja sanoa mikä päivä on, niin ei kyllä ois uskonu, että jouluaatto on! Sateisesta ilmasta huolimatta lenkki sujui kuitenkin hyvin ja reippaasti. Lenkin jälkeen oli joka vuotisen perinteen aika eli syödä riisipuuroa. Senni ei kyllä riisipuuroa valitettavasti saanut.

Illan tullessa, kun oli aika alkaa jakamaan ja avaamaan paketteja päätti Senni lähteä nukkuumaan :D Alko pientä karvapöksyä väsyttämään♥ Kahvin juonnin jälkeen pampula (sennin yksi lempinimistä :D) heräs uniltaan ja alettiin availemaan ja katsomaan mitä pampula sai lahjaksi.


 
 
Senni ei tajunnu, että sen ois pitäny avata lahjoja vaan katteli hölmistyneenä ja odotteli, että mä avaan kaikki lahjat valmiiksi :D
 
 
 
  
 
 Lopulta Sennin ilme näytti tältä, kun kuvia oli räpsitty jo tosi monta!
 
 
 
Ja lopuksi kuva kaikista joululahjoista
 
 
 

 
 
 Nyt on joulu juhlittu ja seuraavaks odotellaan uutta vuotta, jonka jälkeen alkaa uusi vuosi ja tiukat treenit Sennin kanssa! Ensi perjantaina 3.1.2014 meillä on meidän seuran väliset möllitoko kisat ja suoraan sanottuna jännitän hiukan miten Sennin kans tullaan pärjään. Mutta noiden kisojen avulla saadan selville mitä meijän tarvii opetella kovemmin ja hartaammin!
 
 
 
 
 
 
 

 
 

2 kommenttia:

  1. Senni näyttää niin rauhalliselta lahjoista huolimatta, meidän riiviö repi omat pakettinsa ja päälle vielä yritti repiä muidenkin paketit, sitten juostiin ympäriinsä uusia leluja levitellen :D Loppu illasta sitten rauhotuttiin ja leikittiin uudella aktiivilelulla joka oli sellainen palapelityylinen missä koiran pitää siirtää paloja kuonolla tai tassulla saadakseen alta makupalan. Sen oppimiseen ei mennyt kuin muutama minuutti ja sitten ei ollut enää mielenkiintoa keskittyä ja oli taas kiva alkaa riehua :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Senni ei oikeen tajunnu, että miks sai niin paljon lahjoja, sen takia on niin rauhallinen :D Senni ei tajunnu ollenkaan miten aktiivilelua ois pitäny käyttää, mutta eiköhän se vie opi.

      Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!