maanantai 9. joulukuuta 2013

Tottelevaisuutta harjotellessa

Tänään oli taas illalla perustottelevaisuus treenit, joihin me ei kyllä meinattu ehtiä, kun Senni rupes oikeen itsepäiseks eikä ois millään suostunu tuleen autoon. Onneks kuitenkin lopulta sain houkuteltua sen autoon ja päästiin lähteen hallille. Tällä kertaa oli taas vähän erilainen menettely treeneissä, kun kaikki ei tehnytkään samaan aikaan.

Maahanmeno- Katottiin miten sujuu normi maahanmeno eli ei harjoteltu liikkeestä maahanmenoa.
Senni sai paljon kehuja, kun osaa niin taitavasti mennä maahan. Hienosti pysy maassa niin kauan, kun kuuli vapaa käskyn. Tätä ei tarvii parannella enää yhtään eli voidaan jättää tän harjottelu vähän vähemmälle.

Istu- Senni on jo ihan pienestä pitäen opetettu istumaan käskystä, joten tää ei tuota myöskään yhtään hankaluuksia meillä. Annetaan istu käsky niin Senni istuu maahan kuin tatti. Eli tätä meijän ei myöskään tarvi harjotella enää niin paljoa, vaan voidaan jättää vähän vähemmälle.

Kontakti- Tätä harjoteltiin niin, että Senni oli perusasennossa mun vieressä ja aina, kun katse tuli muhun päin niin palkkaus. Tässä Sennin katse herpaantuu aina välillä muualle, joten tätä harjotellaan sitte enemmän.

Seuraaminen- Tästä me saatiin (tai siis Senni sai) paljon kehuja. Ollaan edistytty tässä hurjasti eteenpäin ja päästään jo tosi pitkä matka ilman namikättä eteenpäin niin, että katsekontakti säilyy.
Me saatiin ''kotiläksyä'' että aletaan harjotteleen niin, että namikäsi voi pyöriä vaikka ympyrää Sennin edessä, mutta katsekontaktin pitää silti pysyä muhun päin. Ja myös pitää harjotella rytmivaihteluita niin että ensin mennään hitaasti, siitä normaali kävelyä, sit kovennetaan vauhtia ja lopulta juostaan ja lopetetaan taas hitaaseen kävelyyn.

Seisominen- Tätä me harjoteltiin Sennin kans kaksin aina, kun odotettiin vuoroa, että päästään kouluttajan kans treenaileen. Mä keksin vihdoinkin sen miten saan Sennin oikeesti seisoon, kun sanon ''seiso''. Mun pitää oikeessä kädessä pitää nameja nyrkin sisällä ja nostaa etusormi ylös aina samalla, kun sanon seiso. Pienessä ajassa Senni on oppinu seisomaan nätisti ja odottamaan vapaa käskyä ennen kuin liikkuu. Kiitos Jenni, kun opetit meille tämän! :)

Kuvia meillä ei valitettavasti taaskaan ole, mutta jos saisin joskus aikaseks vaikka varattua hallin tunnin ajaks ja mennä omalla ajalla treenaileen, niin voisin pyytää kaverin kuvaan (Milli, tää koski sua :D )

3 kommenttia:

  1. Hahaha :D Oo onnellinen et satuin lukemaan tän ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onneks luit :D Vaikka oisin mää sua pyytäny si ku joskus saan aikaseks varata sen hallin :) Tosin en tie mis välis sitäki ehtis varata....

      Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!