maanantai 30. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Vuosi 2013 oli monella tapaa onnellinen, mutta kyllä tähän vuoteen sitä suruakin mahtui. Helmikuussa iski karu totuus vasten kasvoja, kun piti päästää meidän vanhus tiibetinspanieli paremmille laitumille. Eihän se koskaan kivalta tunnu, kun siitä rakkaasta eläimestä joutuu luopumaan, mutta ei suremaankan voi ikuisuuksi jäädä.

Niimpä suru muuttui maaliskuussa iloksi, kun talomme valtasi pieni karvapöksy, viralliselta nimeltään Niittytassun Hani. Siinä vaiheessa suru väistyi, vaikka vanhaa koiraa muistellaankin yhä edelleen. 
Toukokuussa me liityttiin Forssan Palveluskoiriin ja alotettiin perustottelevaisuus. Alussa ei ois uskonu miten hyvin toi villikietana oikeesti tulee kaiken oppiin, mutta nyt on pakko todeta,
että Senni on oppinu tosi hyvin.
 
Kesä meillä meni perustottelevaisuutta harjotellessa ja uidessa. Senni osotti aluks pelkoo uimista kohtaan, mutta koitappa nykyään pitää se sieltä vedestä pois. Siinä vasta onki työtä :)
 
Syyskuussa alettiin pitää blogia nimellä Minnan ja Sennin matkassa ♥ ja siitä asti täältä on voinu seurata meidän treeneistä ja muista jutuista höpinöitä.
 
Marraskuun loppu oli meille varmaan tän vuoden koho kohta. Silloin ilmestyi Koirafanitus lehti, jossa meistä oli juttua.
 
Joulukuun alussa Senni kirjoitti joulupukille ja voittikin kirjeellään itselleen joululahja paketin, joka sisälsi herkkuja ja lelun.
 
Tässä kuussa blogi sai myös uuden ulkoasun ja uuden nimen, koska vanha ei enää miellyttänyt ja uusi nimi keksittiin messareissa ja sille liittyy tarina :) Nyt blogi kantaa ylpeänä uutta nimeä Kouluta Ite Paremmin.
 
MUISTUTAN VIE ARVONNASTA, JOKA PÄÄTTYY SUNNUNTAINA!
 
Me kiitämme kaikkia lukijoita tästä vuodesta ja suuntaamme katseemme innolla uuteen vuoteen. Toivottavasti jaksatte ensi vuonnakin lukea juttujamme :)
 
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2014!
Toivottaa Senni ja Minna 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!