sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Mustilta ja Mirriltä treeni iloa

Hetken aikaa on taas vietetty hiljaiseloa täällä puolen, vaikka treeneissä kyllä ollaan käyty kolmesti viikossa. Ulkona on ollu jo varmaan pari viikkoa lämpöasteiden puolla ja siitä syystä ulkonakin on lumet kadonneet melkein kokonaan. Sen takia ulkona ei oo mitään intoa kuvailla Senniä tai ylipäätänsä mitään muutakaan. Sais kevät tulla jo ja se ihana kevät aurinko, niin vois kameranki ottaa mukaan ja kuvata Sennistä videoo ulkona :)

Pari viikkoa sitten Senni sai mukavan yllätyksen, kun haettiin postista iso paketti. Paketista paljastui Mustilta ja Mirriltä meille treeni iloa sisältäen vihreän treenirepun ja kolme pussia kiitos paloja. Kiitos Mustille ja Mirrille kivasta yllätyksestä :)


Heti ois pitäny saada herkkuja :)
Mutta ilme näytti tältä, kun pussista ei saatu mitään :D


 

Perjantaina me vietettiin Sennin kans ystävänpäivää. Laitettiin lenkkivaatteet päälle ja lähdettiin käveleen Mustiin ja Mirriin. Siellä Senni sai maistella ystäväpäivän kunniaks erilaisia herkkuja ja mukaan meille lähti luu, iso purkillinen Trick & Treat herkkuja ja herkkupatukka.
Mustista ja Mirristä me jatkettiin matkaa lenkille. Tehtiin tunnin lenkki, jonka jälkeen Senni nukku pitkät päiväunet. Illalla me jatkettiin toko treeneillä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!