perjantai 7. maaliskuuta 2014

Mennyt ''talvi''loma

Viime viikolla tuli vietettyä talvilomaa, joka ei kyllä tuntunut siltä yhtään. Vaikka vietin loman Pohjanmaalla, niin edes siellä ei ollut lunta ja tuntunut siltä, että olis ollut talviloma! Mä en tykkää yhtään talvesta, koska silloin on kylmä ja täytyy pukea paljon, joten oon oikeen ilonen, että ne vähät lumet päätti sulaa jo näin aikaisin pois :)

Vietin siis koko ''talvi''loman ilman Senniä, joten treenejä ei kauheasti voitu pitää kotona. Ennen talvilomaa meillä oli viimeisen kerran näyttelykurssi. Senni kehitty huomattavasti sillä kurssilla, kun vertais siihen ekaan kertaan, kun kaikki muu kiinnosti paitsi seisominen. Kiitos Jenni kivasta kurssista! :)Tuossa talviloman aikana olis ollu seuran vuosikokous, mutta en päässyt sinne sillä tulin vasta sunnuntaina kotiin takaisin. No olishan sinne kannattanu mennä, sillä meidät palkittiin Vuoden tulokkaaksi 2013. Kiitos Forssan palveluskoirat tästä palkitsemisesta! :)

Siskon koira Leevi ♥


No nyt on talviloma vietetty ja on palattu normaaliin arkeen. Maanantaina oltiin jälleen toko treeneissä hallilla Sennin kanssa. Tuosta pahasta murrosiästään huolimatta jaksoi tuo karvapallero kuitenkin keskittyä treeneihin. Saatiin itse valita kolme liikettä jota harjoiteltaisiin. Ensin katottiin hieman seuraamista ja saatiinkin aika hyvä vinkki miten voidaan parantaa seuraamista. Aletaan käyttään saalisviettiä apuna seuraamisessa. Toisena liikkeenä otettiin hyppyä, josta oon kyllä tosi ylpee. Senni hyppää tosi nätisti esteen yli ja saa kyllä sellasen vauhdin aikaan, että ei meinais millään lopettaa. Viimeisenä otettiin paikallaan makuuta, joka suju kyllä myös erittäin hyvin. Senni oli paikallaan noin minuutin ja ei kertaakaan haukkunut. Tää on suurta edistystä, koska ennen Senni on alkanut tylsistyyn paikalla makuussa, että on ruvennu haukkumaan.

Näin siinä käy kun vaihtaa petivaatteita ADHD murrosikäsen koiran kanssa :)

Tiistaina oli vähän erilainen päivä, kun startattiin aamusta auto kaverin kanssa ja suunnattiin Kokemäelle. Mentiin tutustumaan eläintenhoitajan koulutukseen ja kyllähän se tutustuminen avasi aika hyvin silmät monen asian kannalta. Ensimmäisenä päästiin tunnille kuuntelemaan tai oikeastaan istuttiin vaan, koska oppilaat teki ryhmätöinä koirien rokotustodistuksia. Tunnin jälkeen päästiin ruokalaan syömään. Ruokailun jälkeen lähdettiin kattoon alpakoita ja Kokemäki on ainoa paikka jossa alpakoita käytetään opetuksessa. Alpakoiden jälkeen päästiin katsomaan lintulaan, jossa oli ihania lintuja. Erittäin hauskoja oli papukaijat jotka toivotti hyvää yötä, kun lähdettiin pois :D
Lintulan jälkeen päästiin tutustuun liskolaan, jossa oli tiettyjä eläimiä joita en vois kuvitellakka ottavani syliini.

Liskolan jälkeen päästiin hetkeks leikittämään Nestoria joka oli belgianpaimenkoira malinois ja iältään vasta kaksi vuotias. Kyllä se hyvin totteli kaikkia käskyjä ja olihan se tosi söpökin. Päivän päätteksi me päästiin vie ulkoiluttamaan alpakoita. Eihän niitä ihan joka päivä pääse ulkoiluttaan :D
Alla olevassa kuvassa on Sylvi alpakka ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!