perjantai 28. maaliskuuta 2014

Ulkona on vihdoinkin lämmin!

Vihdoinkin se kevät on saapunut ja toivottavasti tällä kertaa jo pysyvästi. Ulkona oli jo aamusta lähemmäs kymmenen astetta lämmintä. Ja sisällä vasta olikin kuuma, kun ei saa ikkunoita auki ihanan parvekeremontin takia. Sennilläkin oli ihan hirveen kuuma ja sen takia päätettiinkin ruokailun jälkeen lähtee ulos vähän treenaileen.

Äiskä eikö lähettäs jo ulos?

Ihan ensimmäisenä ulkona me otettiin vähän kertauksena näyttelytreeniä sunnuntain mätsäriä varten. Tehtiin seisomista, kolmio, ''kehän'' ympäri juokseminen ja hampaiden tarkastaminen. Kaikki meni oikeestaan aika hyvin. Ainoastaan hampaiden katsominen sais mennä niin, että suu ois kiinni ja seisookkin vois vähän kauemmin.
 
 
Lämmin ilma oli myös pakko käyttää hyödykseen ja ottaa pieni pätkä toko treenejä. Aluks otettiin perusasennon harjottelemista ja nyt se alkaa taas sujumaan niin kuin se alussa sujui, eli paikka on oikee. Seuraamista otettiin niin, että otettiin vain muutama askel ja palkkaus ja vapaa käsky. Senni keskittyy ulkona paljon paremmin treenaamiseen kuin hallissa. Viimesenä liikkeenä otettiin paikkamakuuta sillä siinä on parantamisen varaa. Yleensä Senni 10 sekunnin jälkeen kääntyy jommalle kummalle lonkalleen ja keskittyy ihan kaikkeen muuhun kuin muhun, mutta tällä kertaa se keskitty muhun koko minuutin paikkamakuun aikana eikä kääntyny lonkalleen, JES! :)
Hyvästä paikkamakuusta Senni sai palkaks leikkiä kepillä :D
Paikkamakuuta pitäs harjotella myös sillai, että ympärillä on muita koiria. Joten jos joku haluaa tulla treenaileen meidän kanssa, niin saa ilmottautua :)
 
 
 
Huomatkaa kieli! Senni oli sitä mieltä, että treenailu saa nyt jäädä ja nautitaan lämpimästä ilmasta :)
 
No eihän sen kepin saamisen jälkeen treenailusta enää mitään tullu, joten päätin että nauttikoon nyt auringosta ja siitä, että saa olla ulkona :)
 
 
 
Tassut taivasta kohden ja ympäri mennään :D
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!