lauantai 10. toukokuuta 2014

Kuukauden hiljaiseloon on syy

Aika menee tosi kovaa eteenpäin, eikä sitä tajua edes, että ei oo tänne tullu kirjoteltua kohta kuukauteen yhtään mitään. Me ei olla käyty Sennin kans kohta kolmeen viikkoon treeneissä, koska mukavasti pari viikkoa sitten alkoi Sennin toiset juoksut. Tää on näitä narttu koiran omistamisen huonoja puolia, kun joutuu oleen treeneistä pois aina kun on juoksut.

Eipä me kyllä olla omatoimisestikaan treenailtu yhtään sillä tuo ulkona on ollu niin masentava ilma, kun on vaan satanu tai sit kun ei oo satanu, niin on ollu niin perhanan kylmä, että ei sie viitti olla. Ollaan me kuitenkin treenailtu namin etsimistä kuppien alta. Senni on ihan kivasti jo oppinut mikä siinä on ideana ja on aina ihan täpinöissään, kun näkee että otan kupit kaapista ja kaivan nameja.

Tässä Senni täpinöissään etsii namia kuppien alta :)
 
Ensi viikolla jos on nätti päivä niin mennään ulos treenaileen tokon alokas luokan liikkeitä ja otetaan varmaan harjottelua myös mätsäriä varten. Jossakin vaiheessa pitäis korkata taas jälkikausi ja tehdä Sennille jälki pellolle. 25.päivä me mennään Showhaun roadshow mätsäriin, joka on Forssan abc:lla. Katotaan jos menis vähän paremmin toi kehässä juokseminen, kuin viime mätsärissä jossa oltiin. Onko joku muu tulossa paikalle? :)
 
Kesälle mulla on paljon suunnitelmia, että mitä me Sennin kanssa tehdään. 28.6. mä meen itse Forssan näyttelyyn töihin ja 29.6. osallistutaan Sennin kanssa kyseiseen näyttelyyn. Ja Sennille varmasti on mahtavaa, kun näkee oman Heicci veljensä ja nähdään pitkästä aikaa myös Sennin kasvattajat, jotka omistavat siis Heicin.
 
Heicci (om. Susanna ja Antti Laine)
 
Kesällä aiotaan myös pistää tokon alokas luokan liikkeet kuntoon ja katotaan jos syksyllä osallistuis vaikka virallisiin toko kokeisiin. Lisäks treffaillaan Sennin sisaruksia, kasvattajia, Dumboa ja myös Sennin tulevaa miesehdokasta ;)
 
 
Sennin lempi puuhaa, kantaa avaimia lenkillä :D
 
 
  
 

2 kommenttia:

 1. Repesin tolle tokavipalle kuvalle :'D

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon :D Meitä nauratti ku otettiin toi kuva :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!