tiistai 27. toukokuuta 2014

Tauko on tehnyt hyvää

Ollaan vietetty Sennin kanssa totaalista treenitaukoa kuukauden verran ensin juoksujen takia ja sen jälkeen järjettömän helteen takia. Viime viikolla Senni oli mun mukana toimistokoirana töissä ja hitsi oon ylpee siitä. Se osas olla nätisti paikallaan ja keräs vanhuksilta ja toimiston naisilta rapsutuksia. Toi rauhallisuus yllätti mut totaalisesti sillä yleensä se kierii ympärillä ja yrittää hyppiä, mutta nyt ei! :)


Eilen me mentiin pitkästä aikaa toko treeneihin ja tehtiin Super hyvät treenit. Mentiin vähän myöhässä paikalle, kun ei tiedetty et kaks ryhmää oli yhdistetty, mutta eipä me paljoa myöhästytty. Treenailtiin seuruuta häiriössä ja se meni tosi hyvin. Senni sais kyllä pitää paremmin katsekontaktia, joten siihen puututaan nyt, mutta muuten menee erittäin hyvin.

Seuruun jälkeen tehtiin paikkamakuu haukkuvan koiran lähellä ja otin pienen riskin laskemalla hihnan maahan eli Senni oli vapaana. Vapaana olosta huolimatta Senni makas nätisti paikallaan ja odotti kunnes menin takasin viereen. En voi vieläkään tajuta, että Senni makas paikallaan vaikka oli vapaana ja vieressä haukku koira, kyllä toi karvakasa osaa yllättää :D

Minnan ohjauksella otettiin seuruussa käännöksiä vasemmalle ja opeteltiin täyskäännöstä. Sen lisäks tehtiin liikkeestä seisomista ja liikkeestä maahanmenoa. Kotitehtäväksi saatiin harjotella kaikkea mitä tehtiin eli käännöksiä ja liikeestä seisomista/maahanmenoa. Näiden lisäks harjotellaan tuota katsekontaktia, että se tulis paremmaks. Onko ideoita millä sitä kannattais lähteä vahvistamaan? :)


Kuumina päivinä Senni on ottanut sohvalla rennosti tai mun sängyllä, kun tuuletin on päällä :)

2 kommenttia:

  1. Miten oot päässy yhteistyöhön petnetstoren kanssa? :D

    VastaaPoista
  2. He kysyivät olisinko halukas yhteistyöhön :)

    VastaaPoista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!