tiistai 24. kesäkuuta 2014

Jännitystä jännitystä ja aina vaan jännitystä

Niin se juhannus taas meni, mutta eipä me mitään ihmeellistä Sennin kanssa juhannuksena tehty. Parvekeremonttikin valmistui sopivasti juhannukseksi, joten pystyttiin hyvin grillaamaan ja Senni oli ihan onnessaan, kun pääsi monen kuukauden tauon jälkeen parvekkeelle syömään luuta. Voi sitä riemun määrää! Senni ei vie saa yksin mennä parvekkeelle, koska sie ei ole laseja ja tuo höntti yrittää hypätä kaiteelle katselemaan ohi kulkevia ihmisiä :D Käytiin me juhannuksena katsomassa myös mun papalla pienen pientä Sanni kissanpentua. Voi kun se oli hellyyttävän pieni♥                                                                     Onnellinen uudella parvekkeella :)

Viime viikolla Sennille saapui taas iso paketti postista, kun tuli ruokaa Petnetstorelta.Eilen meillä oli toiseksi viimeisen kerran ohjatut tokotreenit. Ensi maanantain jälkeen treenit jää heinäkuuksi kesätauolle, joten treenaillaan silloin ilman ohjaajaa. Eilisissä treeneissä meni taas tosi hyvin ja kyl mä uskon, että ton höntin kanssa päästään vie toko kisoihin tän vuoden aikana.
Alotettiin treenit paikkamakuulla, koska haettiin todellisuutta koetta varten ja kokeethan alkaa aina paikkamakuulla.

Ensin perusasentoon, siitä käsky maahan ja sen jälkeen mä menin suunnilleen sen matkan päähän, kuin oikeissa kokeissakin mennään. Kehuin suullisesti Senniä aina välillä, sillä piti todella hienosti katsekontaktia muhun. Yleensä nimittäin on nuuhkinut maata ja katsellut mitä ympärillä tapahtuu. Tuli hyvää häiriöökin, kun vierellä treenaili villakoiranpentu ja lähimaastossa haukku koira. Kaksi minuuttia pysyi hienosti, jonka jälkeen palasin vierelle. Loppu ei mennyt ihan hyvin, sillä Senni nousi sivulle ennen kuin annoin edes käskyn.

Käskytin uusiksi maahan ja menin uudestaan kauemmas Sennistä, mutta tällä kertaa tulin saman tien takaisin ja palkkasin Sennin maahan, jonka jälkeen siirryin vierelle ja pyysin perusasentoon. Saatiin nyt kotitehtäväks harjotella jättöä ja paluuta ja pikku hiljaa vähennetään maahan käskyssä käsimerkkiä.Paikkamakuun jälkeen otettiin muutama pätkä seuraamista. Ollaan nyt muutettu vähän seuraamisen opettamista, jotta saatais Senni pitään kauemmin sitä katsekontaktia. Otan namien avulla Sennin saalisviettiin ja kun on tarpeeksi vietissä, niin namit taskuun ja käsky seuraa, jonka jälkeen pieni pätkä seuraamista ja isosti palkkaus. Tää on oikeesti auttanu Senniä ja pitää jo paljon kauemmin katsekontaktia. Treenit lopetettiin rauhottumiseen kentän reunalla, kun toiset koirat treenaili. Tuli samalla harjoteltua miten kentän laidalla kuuluu olla, kun on toisten vuoro treenailla.

Sitten tuohon otsikkoon. Kävin viime viikolla Kokemäellä pääsykokeissa eläintenhoitaja linjalle. Pääsykokeissa oli käytännönharjotuksia ja niiden lisäksi täytettiin muutama lappu, joissa piti kertoa miksi hakee, miksi minut pitäisi valita jne. Tänään tuli sitten vastaus koululta. Minua ei ole valittu, mutta olen varasijalla ja minulle ilmoitetaan heti jos paikka vapautuu ja pääsenkin opiskelemaan.

Ensi viikolla tulee toiset vastaukset ammattikorkeakoulusta, katsotaan josko sieltä tulisi koulupaikka syksylle. Kuitenkin jossakin vaiheessa haluan eläintehoitajaksi opiskella ja pistänkin Kannukseen ja Hyvinkäälle vie hakemukset eläintenhoitaja linjalle.

Viikonloppuna onkin sitten työviikonloppu, kun on koiranäyttelyt. Niistä tulee sitten juttua viikonloppuna ja varmasti kuviakin. Lauantaina menen katselemaan vaan kehiä ja sunnuntaina olen sitten töissä. Saa tulla moikkaamaan jos tunnistaa mut :) Sunnuntaina myös Sennin veli ja kasvattajat tulevat meille, jos vain näyttelyn jälkeen ehtivät.                        Tuollainen taulu koristaa nyt seinääni. Nuo säännöt olen ottanut netistä.

Säännöissä lukee seuraavasti, kun näkyy niin huonosti tuosta kuvasta:

Säännöt vieraileville, lemmikittömille henkilöille, jotka haluavat valittaa lemmikeistämme:

1. Ne asuvat täällä. Te ette.
2. Jos ette halua niiden karvaa vaatteisiinne, pysykää kaukana huonekaluistamme.
3. Pidän lemmikeistäni paljon enemmän kuin useimmista ihmisistä.
4. Sinulle ne ovat eläimiä. Minulle ne ovat lapsia, jotka ovat lyhyitä, karvaisia, kävelevät neljällä jalalla ja puhuvat epäselvästi.
5. Koirat ja kissat ovat parempia kuin lapset. Ne syövät vähemmän, eivät pyydä koko ajan rahaa, ovat helpompia kouluttaa, yleensä tulevat kutsuttaessa, eivät koskaan aja autollasi, eivät roiku huumeita käyttävien kavereiden seurassa, eivät polta eivätkä ryyppää, eivät halua ostaa muotivaatteita, eivät käytä sinun vaatteitasi, eivät tarvitse ziljoonia euroja opiskeluun, ja jos ne tulevat raskaaksi, voit myydä seuraukset.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!