keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Poutapäivän tokotreenit


Mä sain tänään päivällä idean, kun ei satanut niin lähdetään treenikentälle ja treenaillaan maanantaina kotiläksyksi saatuja juttuja ja näyttelytreeniä. Hieman Senni oli kyllä pettynyt, kun kentälle tullessaan tajusi, että ei olekaan muita koiria ja joutuukin treenaileen yksin. No eipä tuo höntti sitä kauaa muistanut, kun päätti alkaa leikkimään sirkuspelleä ja tasapainotteli tuossa betoni jutun päällä, josta on yllä kuva :)

Käytettiin kentän reunalla olevia matalia esteitä hyväksi ja rakennettiin niistä hyppyeste. Käskytin Sennin viereeni perusasentoon, jonka jälkeen heitin namin toiselle puolelle ja Sennille käsky. Hyvin ymmärsi, että ei tarvitse jäädä odottelemaan mua vaan voi hypätä yksinään. Otettiin muutaman kerran samalla tavalla uusiks ja sit pari kertaa niin, että en heittäny namia vaan annoin käskyn ja kun Senni oli hyppäämässä heitin valmiiks namin toiselle puolelle.


Hyppyjen jälkeen otettiin pari pientä pätkää seuraamista ja sujui taas mallikkaasti niin kuin maanantaina ohjatuissa treeneissäkin. Seuraamista ei otettu kauan, jotta Sennillä pysyisi siihen nyt into tarpeeksi korkealla. Sen sijaan otettiin paikkamakuuta ilman häiriöö. Senni pysyi hienosti 1,5minuuttia paikallaan, jonka jälkeen nousi, mutta mun ärähtäessä laskeutui heti takaisin. Pidin vie hetken maassa, jonka jälkeen menin palkkaamaan ja vapautin. Pidemmän paikkamakuun jälkeen otin kaksi puolen minuutin paikkamakuuta, jotka sujui todella mallikkaasti. Ainoastaan toisella kertaa nousi perusasentoon ennen kuin annoin käskyn.


Toko treenien jälkeen otettiin vähän näyttelytreeniä. Seisotusta ja ''kehässä'' juoksua. Ei käyny kertaakaan hihnaan kiinni ja meni kyllä oikein mallikkaasti. Kaiken treenin lisäksi me leikittiin ja heiteltiin lelua, jotta Senni sai juosta ja nauttia vapaana menemisestä. Alla muutamia kuvia :)
                                                               Näin meillä lenkkeillään :D

2 kommenttia:

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!