sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Mitä meillä syödään?

Muutama kuukausi takaperin meiltä toivottiin postausta siitä, mitä Senni syö? Ajattelin nyt sitten raapusta tähän jonkin näköisen jutun siitä, mitä meillä tosiaan syödään, milloin ja mitä kaikki maksaa.

Senni syö tällä hetkellä Mustista ja Mirristä ostettua Royal Canin Maxi Adult kuivamuonaa. 10kg säkki kyseistä muonaa maksoi 59,90€. Senni ei kuitenkaan syö pääsääntöisesti kuivamuonaa, vaan kupissa on aina tarjolla muonaa ja saa syödä sitä aina, kun itse tykkää. Joten näin ollen meillä kuivamuona säkki kestää kauemmin.''Aamupalaksi'' Senni syö hampaiden hoitoluun. Tuollainen paketti luita maksaa noin 2-3€ ja tuossa on 7 luuta eli pussillinen riittää viikoksi.
Senni syö kaksi kertaa päivässä ns. kunnon ruoan. Päiväruoan Senni saa yleensä 11-12 välillä, kun itsekin syömme ja illalla Senni saa ruoan 16-17 välillä. Senni ei syö pääsääntöisesti yhtä ja samaa ruokaa vaan ollaan pyritty, että ruoka vaihtelisi sillä Senni on perinyt isältään nirsoilun ruoan suhteen! :D

Tuollainen HHC:n koiraruoka purkki maksaa noin 1€, Pedigree annospussit n. 2-3€ ja tuo Oscar jauheliha on sitten hiukan arvokkaampaa (en muista hintaa). Senni siis syö sekä koiranruokaa että ihan normaalia kotiruokaa. Tuo broilerjauheliha pitää paistaa, sillä raakana se pistää Sennin mahan sekaisin.

Näiden ruokien lisäksi Senni saa joskus iltaisin itselleen ajanvietteeksi HHC:n sääriluun (2-3€), joka on Sennin lempparia! Ja koulutuksen yhteydessä käytetään koulutusnameja ja joskus nakkeja.Toivottavasti tästä oli nyt jollekkin hyötyä ja osasin kertoa tarpeeksi Sennin syömisistä! Seuraavaksi on tulossa postausta Sennin turkin hoidosta ja hygieniasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!