keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Onko talossamme ensi vuonna pikku temmeltäjiä ♥

Vähän myöhässä tulee nyt juttua Forssan näyttelystä, joka oli 29.6. Olin siis näyttelyissä talkoolaisena ja näin ollen olinkin näyttelypaikalla jo aamusta asti. Aamu alotettiin tekemällä kehiin tuomareille ja kehäsihteereille syötävää ja kahvia. Kun kaikki oltiin saatu valmiiksi, mentiin syötävät viemään kehiin ja sen jälkeen saatiinkin kierrellä näyttelyaluetta ihan rauhassa.

Me suunnattiin mun isän kanssa tietysti mihinkäs muuallekkaan kuin berni kehän laidalle. Kehän laidalla tavattiin Sennin kasvattajat ja heidän mukanaan ollut Heicci, joka on Sennin veli. Heicci oli luonteeltaan aivan samanlainen kuin Sennikin. Koko koira heilui kun oli niin iloinen ja koko ajan olisi pitänyt olla antamassa haleja ja makupaloja kerjättiin vähän väliä ♥ Oli mukava jutella myös pitkästä aikaa kasvotusten kasvattajien kanssa. Heicci pärjäsi hyvin kehässä saaden arvostelun EH.
Valitettavasti tällä kertaa Susannalla ja Antilla oli kiire takaisin kotiin, joten Senni ei päässyt Heicci veljeään tapaamaan. Loppu kesästä suunniteltiin, että me lähettäis käymään Porissa niin nähtäis myös Sennin äiskä ja iskä.

                                Niittytassun Heicci ''Heicci''  Om. ja kasv. Susanna ja Antti Laine                             Pakkohan se oli ostaa paita näyttelystä, kun oli niin osuva teksti!

Mitäs me sit ollaan Senninkaa puuhailtu? Me ollaan tokoiltu ja temppuiltu pihalla, mutta 30 asteen helteellä ollaan ihan vaan istuttu ulkona ja Senni on saanut nauttia kesästä. Meillä alkoi viime maanantain jälkeen kesäloma tokoilusta ja nyt vietetään vaan kesälomaa. Välillä varmaan otetaan kertausta tokoon, mutta kunnolla sen pariin palataan taas elokuussa, kun ohjatut treenit jatkuvat.
Onhan Senninkin kiva välillä pitää vapaata ja olla vaan, varsinkin kun ulkona on nyt tosiaan se 30 astettta lämmintä.

Senni on nyt innostunut ulkona katselemaan oravia ja yrittää joskus jopa niitä kiinni. Kerran oli etutassut jo puuta vasten, kun orava lähti puuhun karkuun :D

             Tässä tarkkaillaan oravaa ja sillon ei kuunnella yhtään vaikka korvan vieressä huutais :D

                   Penkiltä oli hyvä tiirailla, kun meidän parvekkeella oli parvekelasien asentaja :)

                      Senni tuli puoliksi sängylle ja yritti anovalla katseella saada makupaloja.

                        Pikku Sanni ulkoilemassa. Itkuhan siitä tuli kun ruoho pisteli tassuihin♥

Kävin tuossa viime viikolla 5 vuoden tauon jälkeen kirjastossa pitkästä aikaa. Kirja jota lähdin oikeasti etsimään oli juuri lainassa, mutta tyhjin käsin en kirjastosta lähtenyt. Mulla on nyt tuo pöydällä 6 koirakirjaa odottamassa lukemista :D Mm. koirankasvattajan käsikirja ja tavoitteena huippukoira. Syy minkä takia mä ton koirankasvattaja käsikirjan lainasin on se, että ensi vuodelle on luvassa suuria suunnitelmia. Senni on menossa virallisiin kuviin vuoden lopulla tai ensi vuoden alussa ja sen jälkeen lähdetään Jaskan ja Wikin luo Ypäjälle. Moni voikin jo arvata mitä on siis suunnitelmissa :) Astutushommia siis ja toivotaan, että saatais ensi kesälle pienen pieniä bernin pentuja♥ Näistä suunnitelmista ja mahdollisesta raskaudesta tullaan kyllä kuulemaan täälläkin sitten enemmän, kun asia on ajankohtaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!