sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Kun pakkaat laukkua ja purat sitä, ajattelet mihin olet itsesi laittanut

Perjantaina 17.10. mä pakkasin jälleen kassini ja tulin Forssaan, sillä mulla alkoi syysloma. Purin laukut ja pakkasin ne jälleen, sillä lauantai aamuna mä lähdin pohjanmaalle mun siskon luo viettämään syyslomaa. Sennikin lähti käymään pitkästä aikaa pohjanmaalla sillä autoilu on alkanut taas sujumaan :) Oli mukava lähteä syysloman viettoon, kun sai laittaa aivot narikkaan ja unohtaa viikoksi koulun. Syyslomalla mä nukuin joka aamu pitkään, sillä nykyään pitkään nukkuminen on luksusta, kun koulu aamuina pitää herätä 6-7 aikaan :)

Loma meni todella nopeasti, kun ulkoili ja vietti aikaa koneen ääressä. Perjantaina pakkasin jälleen laukkuni ja matkasin takasin Forssaan Sennin luo. Sennistä huomaa hyvin, että en vietä kauheesti aikaa kotona enää, sillä aina, kun tulen takaisin kotiin seuraa Senniä mua joka paikkaan ja ei malta mennä nukkumaan ♥

Koska Sennistä huomaa selvästi, että se kaipaa mua, niin päätin, että vie tämän syksyn aikana Senni pakkaa tavaransa ja lähtee mun mukaan viikoks Kokemäelle :) Saadaan viettää aikaa yhdessä ja koululla on kunnon treenialueet niin voidaan tehdä jälkee ja tottistella. Mutta ennen kaikkea vietetään yhdessä aikaa!

                                        Syysloman karvakaveri Leevi, mun siskon koira :)

Eilen me vietettiin Sennin kanssa laatuaikaa yhdessä ja oleskeltiin vaan. Illalla me lähdettiin lenkille ja lenkin yhteydessä tehtiin vähän tottista. Lähinnä otettiin seuraamista ja lähdettiin häivyttämään käsiapu nyt kokonaan pois! Liikkeestä pysähtyessä Senni ottaa hyvin perusasennon ja katsekontaktin, pitää apuohjaajan kans vaan katsoo, että ei oo liian edessä ja ettei istu vinossa.
Loppu ilta me istuskeltiin Sennin kanssa sohvalla ja se rauhottui nukkumaankin, kun huomasi etten lähde siitä mihkään vaikka silmät laittaakin kiinni.


Tänään aamulla kun rupesin taas pakkaamaan laukkua, jotta illalla voisin lähteä takas Kokemäelle, ajattelin että kyllä tää pidemmän päälle rupee rasittamaan, kun joka viikonloppu pakkaat purat ja taas pakkaat laukun. Mutta sitten ajattelin, että kaikki tää pakkaaminen on sen arvoista, koska saan vihdoin ammatin josta pidän ja saan kouluttaa virkakoiria.

Tässä kuvassa Senni kasas maton, koska en leikkiny sen kanssa vaan kirjottelin tätä postausta :D
Ja alemmassa kuvassa ilme, kun kysyin että onko hauskaa kasata mattoja.


Ainiin, mukavaa kun blogiin on eksynyt taas uusia lukijoita, tervetuloa teille! :) Toteutan blogiin joulukalenterin, jota oon jo lähtenyt suunnittelemaan, jos teillä lukijoilla on ideoita mitä haluaisitte joulukalenterista löytyvän, niin laittakaahan ehdotuksia tulemaan :)

Me toivotetaan Sennin kanssa nyt mukavaa syksyn jatkoa ja lähdetään pakkaamaan loput tavarat kasaan iltaa varten! :)

4 kommenttia:

 1. Ihania koiria :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Miksikä sä valmistuitkaan? Mikä on ammattinimike? Kauan koulu kestää? Voiko alaa opiskella muualla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valmistun eläintenhoitajaksi eli ammattinimike tulee olemaan eläintenhoitaja :) Valmistun huhtikuussa 2016 eli koulu kestää 2 vuotta (koska tämä on aikuiskoulutus). Projektikoira opiskelua on myös Kannuksessa Kokemäen lisäksi, mutta jos haluat eläintenhoitajaksi opiskella ilman projektikoira juttuja niin sellaista opiskelua löytyy monelta eri paikkakunnalta :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!