sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Ei ollut riemulla rajaa, kun kaksi berniä tapasi toisensa

Miten nää viikonloput meneekin aina niin nopeasti, että tuntuu kuin ei mitään ehtisi tekemään :)
Tultiin taas torstai iltana projektikoiran kanssa Forssaan ja tänään pitää lähteä takaisin Kokemäelle. Mä tykkään opiskelusta tuolla koulussa, mutta valitettavasti tällä hetkellä musta tuntuu joka kerta, kun lähden sinne takaisin, että onko tää oikeesti sen arvoista? Olisko vaan helpompi siirtää koulua ja jatkaa opiskelua syksyllä, kun ympärillä olis aivan uudet ihmiset? En sen enempää viitsi alkaa asiaa täällä sosiaalisessa mediassa puimaan, mutta voin sanoa, että tällä hetkellä on henkisesti raskasta opiskella.

Palataan kuitenkin nyt mukavempiin asioihin :) Ollaan nyt viikonlopun aikana lenkkeilty paljon ulkona, sillä päätti tuo lumisade rantautua tänne Forssaankin. Voi sitä riemun rajaa, kun Senni taas tajusi, että lumikasojen päällä voi hyppiä ja lumessa voi kieriä. Mutta mun projektikoiralle tämä kaikki oli ihan uutta, onhan tämä ensimmäinen talvi sille. Lunta piti ihmetellä ja sitä piti maistella, mutta kyllä se myös siitä nautti samalla tavalla kuin Senni. Hieman tuo lumessa kävely oli raskaampaa ja muutamaan otteeseen proko kulkikin sylissä, kun voimat loppuivat :)

Tänään aamulla me Sennin kanssa treffailtiin Simbaa ja Hannea. Ollaan Hannen kanssa pitkään puhuttu, että pitäis tavata ja päästää koirat leikkimään keskenään. Ja tänään sitten molemmille sopi tapaaminen ja Hanne ajeli Simban kanssa Forssaan meidän luo. Simba oli autossa jo niin innoissaan, kun näki Sennin, että meni istumaan kuskin paikalle ja iso kun on, niin painoi torvea :D

Mentiin Sennin ja Simban kanssa ihan meidän lähellä olevaan koirapuistoon leikkimään. Koirat oli ihan innoissaan ja huomasi, että kyllä noilla berneillä on oma hassu tapansa leikkiä keskenään. Me Hannen kanssa vaihdeltiin kuulumisia ja vertailtiin Sennin ja Simban luonteita. Oli mukava viettää tunti pihalla pienessä pakkasessa ja antaa koirien nauttia! Kiitos Hanne kun tulitte Forssaan ja otetaan ehdottomasti uusiksi joskus :)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!