sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Viikonlopusta ei vauhtia puuttunut

Torstaina koulun jälkeen pakattiin kamat autoon ja lähdettiin uuden projektikoiran  kanssa kohti Forssaa. Matkalla poikettiin Huittisten ABC:llä, jossa L (projektikoira) sai tehdä tarpeensa ennen kuin jatkettiin matkaa. Matka autossa meni todella hyvin sillä L nukkui koko matkan boksissa eikä piippaillut kertaakaan, jes! :)

Perille päästiin vie valoisaan aikaan, ettei tarvinnut pimeällä ajaa. Senni ei oikein tykännyt, kun sisään käveli ylivilkas 10 viikon ikäinen sakemanni :D Senni otti mut kyllä omaan tapaansa iloiten vastaan, mutta L sai osakseen murinaa. Onneksi Senni ei kuitenkaan ole oikeasti vihainen, sillä häntä heiluu samaan aikaan, kun murinaa kuuluu.

Kotona syötiin ja hengailtiin hetki sohvalla, mutta sitten lähdettiin Sennin, L:n ja mun siskon kanssa ulkoilemaan. Lenkki oli oikein hauska, kun vuoroin piti juosta Sennin kanssa ja vuoroin oli L jaloissa pyörimässä, niin ettei kaukana ollut kaatuminen. Lenkki meni tosi hyvin ja molemmat koirat käveli nätisti, mitä nyt välillä Senni härnäsi ottamalla oksan suuhun ja näyttämällä sitä L:lle ja juoksemalla karkuun :D

Perjantaina lähdettiin päivällä jo vähän ulkoilemaan koirien kanssa, mutta tällä kertaa käveltiin vain kotipihalla ja nautittiin kauniista päivästä ja lumen peittämästä maasta. No koirat siitä lumesta tais kyllä olla enemmän innoissaan, kun me ihmiset :)
Viikonloppu meni kyllä nopeasti ohi, kun sai vahtia pikku L ettei se tee mitään pahaa ja samaan aikaan piti huomioida Senni ettei se loukkaantuisi :) L oli todella vilkas ja millon se pölli kenkiä, tassupyyhkeitä ja ties vaikka mitä. Oli kyllä kuin olisi vahtinut juuri kävelemään oppinutta lasta!

Lenkkeillessä mä otin Sennille taas tottista, jotta sais vähän treeniä, ettei tarvi olla vain pelkkänä kotikoirana, kun kuitenkin treenit ollu osana Sennin elämää alusta asti :) Otin nyt seuraamista ilman käsiapua ja peruasennossa käännöksiä oikealle ja voi hitsi miten hyvin Senni meni. Olen tosi ylpeä ja kohta voidaan jättää seuraamisesta kokonaan käsiapua pois, jes jes!!! :)

Näissä tunnelmissa me kuitenkin Sennin kanssa viikonloppua vietettiin aika paljon sillä Senni ei halunnut olla pennun syötävänä lattialla :D


Ainiin en olekaan täällä vie maininnut! Me aletaan tuossa vuoden vaihteen jälkeen pitämään yhden mun luokkalaisen kanssa Kokemäen koirakerholla pentu tottista ja mahdollisesti myöhemmin myös jälkeä aletaan vetämään! :) Asuuko joku lähellä ja mahdollisesti ois kiinnostunut tulemaan pentutottisteleen? :)

Nyt mä toivotan kaikille oikein hyvää sunnuntai iltaa, palataan taas kuulumisien kera ensi viikolla! :)

Ja oikein hyvää Isänpäivää kaikille maailman iseille ja erityisesti omalle rakkaalle isälleni ♥♥

3 kommenttia:

 1. Laittelin sulle hotmailiin viestiä :)

  VastaaPoista
 2. Saako kokemäellä projektikoiran lisäksi olla oma koira mukana asuntolalla tms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Asuntolalla saa olla oma koira mukana ja joskus opettajien luvalla saa ottaa oman koiran myös mukaan treenamaan :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!