tiistai 2. joulukuuta 2014

Luukku 2


Jos Senni saa pentuja

Kuten olen blogissa jo aiemmin maininnut, on meillä jalostussuunnitelmia Sennille. Sennin on näillä näkymin tarkoitus mennä alkuvuodesta virallisiin lonkka ja kyynärkuviin. Kuvat otetaan, jotta saadaan virallinen tulos Sennin lonkista ja kyynäristä. Sennin sisaruksilla tulokset on ollut A:ta ja D:tä, joten tulos voi todellakin olla mikä tahansa. Virallisten kuvien lisäksi teemme DM-testin. Tuloksista huolimatta rakastan tuota karvaista halittavaa otusta ihan yhtä paljon kuin nyt J

Sennille on myös erittäin hieno ja tuloksia saavuttanut uroskin jo valmiina. Ensisijaisesti vaihtoehtona on Wiki, mutta toisena vaihtoehtona on Jaska.
Piharinteen Wiki, om. Tanja Lehtinen
 
Berndante Jacky-Jubiter ''Jaska'', om. Tanja Lehtinen

Senni on tarkoitus astuttaa sitten vuonna 2016, kun oma kouluni loppuu ja pystyn vahtimaan mahdollisen tiineysajan ja olla mukana, kun synnytys alkaa. Sekä koulun loputtua mulla on todella paljon tietoa ja kokemusta tiineistä nartuista ja kaikista mahdollisista ongelmista joita voi tulla.

Sitten kun Sennin pennut syntyvät, niin he elävät ja kasvavat perheemme kanssa ja tottuvat kaikkiin mahdollisiin ääniin ja muihin ihmisiin. Heitä saa tulla katsomaan, kun he kasvavat ja ehdottomasti tulevat ostajat ovat tervetulleita heitä katsomaan! Pennut tullaan luovuttamaan rekisteröityinä ja eläinlääkärin tarkastamina ja he saavat uusiin koteihinsa mukaan hoito-oppaan, jonka minä olen kirjoittanut sekä pienen pentupaketin.

Pennut tullaan luovuttamaan kahdeksan viikon iässä, joka on normaali luovutusaika. Haluan että tulevat ostajat pitäisivät yhteyttä minuun niin huolissa, murheissa kuin myös iloisissa asioissa. Olen käytettävissä ja tavoitettavissa koko ajan ja mieluusti autan jos ongelmia tulee, mutta luen myös mielelläni kuulumisia, sillä olenhan minä ne pennut kasvattanut J

6 kommenttia:

 1. Mua on aina berneissä kauhistuttanut millaisilla lonkkatuloksia saa pentuja teettää.. Mutta toivottavasti Senni on terve ja jalostussuunnitelmat toteutuu. Tsemppiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseäni kauhistuttaa myös välillä millaisilla lonkkatuloksilla bernejä teetetään. Itse en aio alkaa astuttamaan Senniä jos lonkat on C tai D. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 2. Ajatus on aina kiva. Toivotaan, että on Sennillä terveet ja hyvät tulokset, tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä toivonkin että ois terve ja hyvät tulokset. Kiitos tsempeistä! :)

   Poista
 3. Mutta kannattaako sellaista narttua astuttaa jonka lähisuvussa on D-lonkkia? Vaikka sen oma tulos olisikin A/A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astutus ei todellakaan ole varmaa ja mietin kaikki asiat todella moneen kertaan ennen kuin teen mitään päätöksiä!

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!