lauantai 20. joulukuuta 2014

Luukku 20

Tällä kertaa luukusta löytyis meidän perus kuulumisia, kun niitä ei ole täällä pitkään aikaan nähty! :)

Aamusta heräiltiin puoli kymmenen aikaan tai oikeastaan mä heräsin, sillä Senni oli heräillyt muiden kanssa jo ennen kahdeksaa. Ihanaa kun saa nukkua aamulla pitkään, sillä mulla alkoi eilen joululoma ja kouluun palataankin sitten vasta seitsemäs päivä tammikuuta. Me leivottiin äidin kanssa aamulla joulutorttuja joulua varten ja huomenna me leivotaan aamulla pullaa. Piparit me leivottiin jo aiemmin eli ne on jo valmiina joulua odottaen.Päivällä me lähdettiin mun siskon kanssa käymään Somerolla kaupassa, kun siellä oli loppuunmyynti. Ei sieltä oikein mitään järkevää löytynyt, kun se on aina ollut enemmän sellainen ''romu'' kauppa. Mä ostin saippuaa ja sisko osti hienon tarjoilulautasen sekä korvakorut. Samalla reissulla käytiin Tokmannilla pyörähtämässä ja sainkin ylipuhutta siskon ostamaan joulukuusen jalan itselleen, että voi käydä hakemassa sitten joulukuusen :) Mun piti ostaa Tokmannilta itselleni talvi crocsit, mutta sielläkään ei ollut mun kokoa, joten en sitten ostanut mitään. Kauheasti olisi tehnyt mieli ostaa kaikkea Sennille, mutta ajattelin pitää tällä kertaa reissun sellaisena, että ei tartu mitään koiriin liittyvää matkaan :)

Illalla lähdettiin ihanaan pieneen pakkaseen reippailemaan Sennin kanssa. Kierrettiin tällä kertaa alueella, jossa tulee ihmisiä sekä koiria vastaan, jotta saadaan harjoitella Sennin kanssa koirien ohittamista ilman, että tarvitsee vetää. Hienostihan se onnistui ja kertaakaan ei tarvinnut Sennille korottaa ääntä tai väkisin vetää, sillä se tuli todella kauniisti! Saan olla ylpeä tuosta karvapalleroisesta, sillä koirien ohittaminen ei aina ole todellakaan ollut yhtä helppoa :)

Kun tultiin lenkiltä kotiin alettiin ihmettelemään, että mistä tulee verta, kun lattialla menee tasaisen välimatkoin veriläikkiä. Senni tutkittiin läpikotaisin ja tassustahan sitä verta sitten tuli! Tutkittiin tassu ja putsattiin se, mutta ei sieltä mitään löytynyt. Luultavasti kynsi vain mennyt jotenkin pahasti ja siitä johtui tuo veren tuleminen. Laitettiin tassuun sideharsoa ja päälle vanha sukka, joka teipattiin ettei Senni saa sitä pois. Hyvin pääsee silti kävelemään ja ei yritä edes saada sukkaa pois. Meidän pikku potilas saa nyt levätä illan rauhassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!