torstai 29. tammikuuta 2015

Kahdeksan kilometriä ja yksi nyrjähtänyt nilkka

Koiralla ja omistajalla molemmilla riitti tänään unta aamulla, sillä kello oli jo melkein kymmenen, kun me vasta noustiin ja haaveiltiin aamupalan syönnistä. Aamupalan jälkeen katseltiin hetken aikaa telkkaria ja hengailtiin sohvalla. Tai siis Senni hengaili, koska se ei jättänyt mulle kuin pienen tilan sohvalta :)

Puolilta päivin syötiin ruokaa ja vaatetettiin, jonka jälkeen lähdettiin ulkoilemaan, koska ulkona oli edelleen ihana ilma, paljon lunta ja ei yhtään pakkasta! Kierrettiin tänään eri lenkki, kuin eilen, sillä tällä kertaa me mentiin tielle, jossa ei liiku autoja ja annettiin Sennin juosta vapaana pitkiä matkoja. Oli hieman liukasta tiellä sillä Senni meni muutaman kerran pyllylleen, kun innoissaan juoksi. Lenkille tuli matkaa kaiken kaikkiaan yli kahdeksan kilometriä ja aikaa meni lähemmäs kaksi tuntia.

Lenkin päätteeksi me vie poikettiin koirapuistoon, jotta Senni sais juosta loputkin virrat itsestään, ennen kuin mennään sisään. No tapaturmilta ei voitu tällä kertaa välttyä, kun itsekin innostuin ehkä hiukan liikaa. Mun piti lähteä juoksemaan Senniä karkuun, mutta juoksin suoraan kuoppaan ja nilkka nyrjähti aika kivasti. Sen lisäks Senni innostui, kun luuli, että leikin ja nappasi mua kyynärpäästä kiinni. Siinä ei ollut kyllä itku kaukana, kun nilkkaan ja kyynärpäähän sattu ja rakas luulee, että mä leikin, kun makaan maassa :)

Saldona siis tälle päivälle yksi nyrjähtänyt nilkka, yksi kipeä kyynärpää, kahdeksan kilometriä ja kaksi tuntia ulkoilua. Kaikesta tapaturmista huolimatta meillä oli tosi hauskaa! ♥ Illalla mennään vie tekemään pieni lenkki, mutta siihen asti Senni taitaa vain nukkua, sillä sängyn alta kuuluu mukavaa kuorsausta tällä hetkellä.


3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Senni on kyllä niin söpön ja ihanan näköinen. Minusta on oikein mukavaa päästä seurailemaan elämäänne ja millaista se arki bernin kanssa on. Olen jo pitempään haaveilut bernin hankkimisesta ja ehkä se tulevaisuudessa tulee toteutumaan, vaikka tällä hetkellä aika kuluu mäykky pennun kanssa. Löysin blogisi vasta hetki sitten mutta olen jo tykästynyt täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Senni kiittää kehuista! Kiva kuulla, että pidät meidän arjen seurailusta! :) Oletko yhtään selaillut eri kenneleitä missä bernejä kasvatetaan? :) Meidän olis tarkoitus astutella Senni ensi vuonna, jos kaikki asiat menee hyvin.

   Poista
  2. En oikeastaan niin hirveästi ole selaillut mutta hieman olen katsellut. Tässä kohtaan ei taas niin oleellista, kun nurkissa pyörii mäykky pentu. Tietenkin kasvattajia olisi hyvä ihan tulevaisuutta ajatella hyvä katsella jo. Tässä kohtaa elämää kuitenkin päädyin mäykkyyn mikä bernien ohella on vienyt sydämeni. Kotona asuminen tietenkin rajoittaa, koska äiti pelkää isoja koiria. Tietenkin muutto omilleen on jossain kohtaa tapahtumasta, tuntuisi väärältä viedä berniä pieneen kerrostalo asuntoon. Vielä jokusen aikaa täytyy tyytyä seuraamaan sivusta ja ihastelemaan niitä. Tähän loppuun anteeksi tämä mainostus mutta jos sinua kiinnostaa kuulla Iisakin ja minun arjesta niin käy kurkkaamassa blogissani http://tassuttelijaiisak.blogspot.fi/

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!