sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kolmen ässän kopla kokoontuu

Tänään pidettiin hauska päivä Sennin kanssa, kun pitkän pohdinnan ja sumplimisen jälkeen treffailtiin Santtua ja Seroa. Ja arvatakin saattaa, että kyseessä oli berni kamuja :) Santtu on Sennin isoveli, sillä se on myös Niittytassun kennelistä ja sillä on samat vanhemmat kuin meidän Sennillä, mutta Santtu on syntynyt 2012.

Hyvin huomasi, että nuo kaksi on sisaruksia! Samanlaiset kasvonpiirteet, luonne on samanlainen ja kooltaan olivat melkein saman kokoisia. Meno oli kyllä sellaista, että päätä huimasi välillä, kun pelkäsi, että milloin 3 berniä hyökkää takavasemmalta kimppuun. Yksi meistä sai osakseen kolmen bernin hyökkäyksen, kun lensi pyllylleen maahan.

Kaikki kolme tuli hyvin toimeen ja vauhtia olisi varmasti riittänyt vaikka loppu päiväksi. Reilu tunti me kaiken kaikkiaan ulkona oltiin. Ensi kerralla me mennään Santun ja Seron luokse, sillä matkaa on vain puolen tuntia. Tehdään pieni kävelyretki ja mennään paistamaan makkaraa ja koirat saa juosta vapaina ja riekkua niin paljon kuin haluavat :)

Saatiin tunti sen jälkeen tekstiviesti, kun oltiin kotona, että Sero ja Santtu nukkuu autossa takaluukku auki! Eli ilmeisesti energia loppui ja ei jaksettu siirtyä sisälle nukkumaan :)
Santtu etualalla ja Senni takana
Sero meni äiskän syliin turvaan :)
Niittytassun Federico ja Niittytassun Hani

''Täälläkö oli rapsutuksia tarjolla?''

 
 
 Välipalaa! Senni kivellä, Sero kiven vieressä ja Santtu kiven takana :)
 
Sero

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!