perjantai 2. tammikuuta 2015

Vuoden toinen päivä

Niin se vuosi vaan vaihtui taas ja nyt ollaan käännetty uusi sivu elämässä ja eletään vuotta 2015 :) Meidän uudenvuoden vietto meni ihan kotosalla. Käytiin illalla Sennin kanssa lenkkeilemässä reipas tunnin lenkki ja samalla ihmeteltiin kauheaa pauketta joka kuului. Meillä ei pelätty raketteja yhtään, onneksi! Senni vain ihmeissään katseli ympärilleen aina, kun kuului pauketta. Voin sanoa, että olen oikeasti todella iloinen, että meillä on koira joka ei pelkää raketteja! Sennin Luca veli pelkää raketteja, samoin mun siskon koira Leevi pelkää.

Illasta me katseltiin New year's eve telkkarista ja herkuteltiin sipseillä ja muutamalla alkoholilla. Me ei kauheasti Uutta vuotta jaksettu juhlia ja juhlittiinkin vain perheen kesken. Tasan klo 12 mentiin ampumaan muutamat raketit taivaalle ja toivoteltiin uudet vuodet tuttaville ja ystäville. Sellainen meidän uusi vuosi oli, noin lyhykäisyydessään.

Tänään meidän oli Sennin kanssa tarkoitus treffata Sero ja Santtu (berninpaimenkoiria) koirapuistossa, mutta aamulla kun katsottiin ikkunasta päätettiin, että siirretään tapaamista. Ulkona satoi kaatamalla vettä ja melkein kaikki lumi oli sulanut pois. Ilma oli suorastaan todella masentava, olisi vain pysynyt se kaunis lumi maassa ja pakkasta 10 astetta. No ilmalle ei voi mitään ja onhan tässä kokonainen vuosi aikaa treffailla berni kamuja :)


Me otettiin tänään sisällä pieni toko tuokio, koska ulos ei ton ilman takia viitsitty mennä. Harjoiteltiin tällä kertaa ainoastaan paikkamakuuta, kun siinä on ollut ongelmia. Paikkamakuu tehtiin samalla tavalla kuin se tehtäisiin kokeissakin eli koira ensin sivulle, josta käsky maahan. Itse menin vain parin metrin päähän, koska meillä ei ole sisällä kauheasti mahdollisuutta mennä kauemmas. Otin noin 2 minuutin paikkamakuun ja Senni taitavasti pysyi paikallaan, eikä kääntynyt lonkalleen makaamaan, jes! Palasin takas vierelle ja otin käskyn sivu. Palkkasin ja annoin Super kehut, jonka jälkeen leikittiin hetki yhdessä. Vitsit meillä oli hauskaa pitkästä aikaa ja näki miten Sennikin oikein nautti. Loppu päivä ollaan oikeastaan vain hölläilty ja oleskeltu kotosalla.

Sateesta ja synkästä ilmasta huolimatta koiranomistajan on lähdettävä ulos eli loppu illan suunnitelmissa meillä onkin lähteä lenkille ja nauttia alkaneesta vuodesta! Miten teidän uudet vuodet meni ja tulikos tehtyä jotakin lupauksia? :)

Senni tarkastelee lenkki säätä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!