maanantai 16. helmikuuta 2015

Mitä meille kuuluu?

Viime viikon olin kokonaan erossa Sennistä ja sen takia ei postauksiakaan tullut yhtään. Olin ''talvilomalla'' siskon luona, jotta oisin saanu välillä muutakin mietittävää, kuin kaiken sen mitä on viime aikoina tapahtunut. Tuo loma menikin hujauksessa ohi ja kyllä se onnistui, elin viikon onnellista elämää ilman murheita ja nautin siskon seurasta! :) Mitä mä tekisinkään, jos mulla ei olisi niin ihania sisaruksia.

Niittytassun Fanny ''Rebekka'' ja Niittytassun Hurmuri ''Leo''     ©Pirjo Jokinen
Vietettiin siis ystävänpäivä Pohjanmaalla ja päivä meni ihan niin kuin normaali päiväkin menee. Ei sen kummempia juhlittu ystävänpäivää. Käytiin kyllä ystävänpäivä lenkillä ja mukana oli potkukelkka. Senni pääsi ensimmäistä kertaa vetämään kelkkaa. Ja voi hitsi kyllä sitä vauhtia sit riittikin niin paljon, että päätä välillä huimasi. Harmiksi yhtäkään kelkkailu kuvaa ei tullut otettua siinä hauskanpidon lomassa. Eilen ajeltiin takaisin Forssaan vaikka mieluusti oisin voinu jäädä pidemmäksi aikaa lomailemaan.

Niittytassun Hurmaava ''Myy''  © Mira Rantalankila

Vie en olekaan täällä ehtinyt kertomaan, että Senni on taas alkanut tulemaan autoon ja hyppää sinne itse♥ Se jopa tykkää niin paljon autoilusta tällä hetkellä, että se olisi koko ajan halukas hyppäämään kyytiin ja lähtemään ajelulle. Yksi ongelma siis selätetty onnellisesti ja nyt on hyvä huokaista!

Niittytassun Hamlet ''Luca''    ©Terhi Oja
Me ollaan tänään vietetty Sennin kanssa löhöily päivää kotona eikä käyty ollenkaan päivällä lenkillä, ainoastaan pakollisella pissa/kakka lenkillä käytiin. Mä kävin kyllä aamusta hoitamassa omia asioita, jotka oli pakko hoitaa, mutta sen kummempia ei olla tehty. Päivällä me leikittiin hetki sisällä ja katsottiin telkkaria. Nyt illalla olisi tarkoitus sit lähteä kävelemään pidempi lenkki, jotta ei ihan homehduta sisään.Loppuun haluan vie kertoa asiasta, mitä moni ei varmaan ole huomannut blogista vie! Eli nyt meitä voi seurata myös instagramissa ja instagramista löydätte meidät oikeasta sivupalkista löytyvän logon kautta :) Eli eikun seurailemaan, sillä sinne päivittelen usemmin Sennistä ja meidän touhuista kuvia!

Niittytassun Hani ''Senni''     ©Minna Gustafsson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!