torstai 5. helmikuuta 2015

Vierailulla Mustissa ja Mirrissä

Se on sitten vuoden toinen kuukausi lähtenyt käyntiin! Kaikesta tapahtuneesta huolimatta aika on mennyt todella nopeasti ja elämässä mennään eteenpäin. Eilen lähdettiin Sennin kanssa kävelemään kohti Mustia ja Mirriä ja ostoslistalla uudet valjaat. Meidän vanhat Hurtan valjaat oli menny jo todella huonoon kuntoon, joten nyt oli pakko mennä ostamaan uudet. Kauppaan mennessä tiesin jo selvästi mitkä valjaat haluaisin, ainoastaan valjaiden väri vaihtui kaupassa. Meille kotiutui Rukan neon valjaat! Oon kuullu paljon kehuja kyseisistä valjaista ja kaupassakin myyjän toteamana ne on todella suositut valjaat.

Kaupassa sisällä. Punnittiin tytsyn painokin samalla ja painoa on 40,7kg
Jätettiin heti kaupassa uudet valjaat päälle ja lähdettiin testailemaan niitä lenkin muodossa. Käytiin me heti esittelemässä Jennille meidän ostoksia. Jenni tarjos Sennille herkkuja, mutta meidän neiti päätti kieriä herkkujen päällä mielummin kuin syödä ne :) Ja pahoittelen Jenni, kun ruokalista päätyi sun takin helmaan ;)


Nyt muutaman lenkin jälkeen täytyy kyllä todeta, että noi valjaat on todella hyvät! Ja ei tämä ei ole sponsoroitu postaus vaan ihan oikeasti pidän noista valjaista ja haluan niitä sen takia kehua teillekin, jos joku sattuu valjaita etsimään! Noissa valjaissa kiinnityskin on enemmän tuolla selässä päin, kun vanhoissa valjaissa kiinnitys oli lähempänä niskaa.


Tänään me vietettiin taas mukavaa päivä, kun aamulla käytiin reippaalla parin tunnin lenkillä. Päivemmällä mentiin Sennin kanssa koirapuistoon, johon tuli myös mun kaveri Kristiina. Sillä päivän aiheena oli näyttely seisominen, jota ois nyt tarkotus vähän enemmän harjotella. Senni on siitä haastava saada seisomaan nätisti, että se mielellään istuu todella nopeasti maahan! :D
Kuitenkin nappulan avulla saatiin kuin saatiinkin Senni muutaman kerran seisomaan ihan ok asennossa, mutta vie sais enemmän etujalat olla rungon alla, niin seisominen ois täydellinen.


Nyt vaan harjotellaan ahkerasti päivittäin niin kyllä se sieltä vie luonnistuu! :) Senni sai vie hetken nauttia puistoilemisesta ja muutama pikku kaverikin siinä kävi Sennin kanssa leikkimässä. Meille tuli kuitenkin sen verran vilponen ulkona, että mentiin sitten tunnin puistoilun jälkeen sisälle ja ruokailemaan. Illalla käytiin vie puolen tunnin lenkillä, jonka jälkeen Senni onkin nukkunut sikeästi koko illan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!