sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Mätsäri ja uusi yhteistyökumppani

Mä oon viettäny viimeisen viikon aivan mahtavan projektin parissa touhuten ja osa projektista ollaan saatu jo valmiiksi, mutta vielä se jatkuu. Kyse on aivan mahtavasta asiasta, jonka tulen paljastamaan täällä blogissakin myöhemmin, kun sen aika on! :) Blogi on myös saanut yhteistyökumppanin, jonka senkin paljastan vasta, kun kaikki asiat ollaan saatu sovittua yhteistyökumppanin kanssa.

Blogeissa ja eri puolilla nettiä on pyörinyt Ympyröi koirasi namein-haaste. Kun mä näin ton haasteen, olin aivan varma, että meiltä ei tuo haaste onnistu, mutta täysin väärässä olin. Senni ei haasteen aikana kertaakaan koskenut nappuloihin vaan vasta luvan saatuaan söi ne kaikki.

 
 

Tänään oli meidän seuran järjestämä mätsäri hallilla. Mun oli tarkoitus osallistua Sennin kanssa, mutta sepäs päättikin viikko sitten aloittaa juoksut eli siihen kaatui meidän osallistuminen. Tanjan oli tarkoitus esittää Senni harjoituksena tulevia näyttelyitä varten, mutta jouduttiin nyt sitten sopimaan, että katsotaan joku päivä niin, että nähdään ja harjoitellaan muuten vain.
 
Mä en kuitenkaan jättänyt mätsäriä väliin vaan menin sitten vain yleisöksi katselemaan menoa. Aika paljon porukkaakin oli saapunut paikalle ja montaa eri koirarotua oli. Ja tuttujakin näkyi monia, suurin osa meidän seuran jäseniä.
 
 
 
Mätsäristä mukaan tarttui aivan mahtava spray, jota en ollut ennen testannut. Kyseessä on Espana Silk All Natural Protein Detangler. Heti kotiin päästyäni suihkuttelin ko. tuotetta Sennin korvantaus karvoihin, jotka ovat aina takussa. Suihkutin ainetta ja annoin vaikuttaa hetken, jonka jälkeen kampasin karvat selviksi. Ja kyllä, voin ilokseni todeta, että ei ollut takuista enää tietoakaan ja jäljelle jäi ainoastaan erittäin miellyttävän tuoksuiset karvat. Eli kannattava ostos oli, kiitos vaan Jenni hyvästä myyntipuheesta.
 
 
 
Illasta me lähdettiin vielä ulkoilemaan, koska siellä oli niin hieno sää. Aurinko oli laskemassa ja plussa asteita oli 6. Ja ihaninta oli se, että vielä kuuden aikaan illalla oli aivan valoisaa, joten sitä oikein nautti ulkoilusta. Lenkin yhteydessä testattiin canicrossia, mutta jätetään se suosiolla myöhemmälle keväälle, kun saadaan kunnon varustukset siihen. Tähän loppuun vielä muutamat iltalenkillä otetut kuvat.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!