maanantai 9. maaliskuuta 2015

Meidän kevät alkoi nyt

Aamulla kun herättiin niin aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja lämpömittari näytti +10 astetta. Meillä alkoi tästä päivästä virallisesti kevät, sillä päätettiin lähteä metsään järven rannalle paistamaan nuotiolle makkaraa ja nauttimaan luonnosta. Niin me pakattiin tavarat reppuun ja lähdettiin autolla kohti ihanaa järven rantaa.

Lopulta päädyttiin Ruostejärvelle laavupaikalle, jossa meidän onneksemme ei ollut ketään muita. Senni oli innoissaan ja raukka luuli pääsevänsä uimaan, mutta eipä jään läpi oikein päässyt uimaan. Nuotio laitettiin heti, mutta puiden kosteuden takia sen syttymiseen meni aika paljon aikaa. Lopulta se kuitenkin saatiin syttymään ja saatiin paistettua makkaraa.

''Joko ne makkarat on valmiita?''
Senni joutui olemaan puussa kiinni, koska ihan lähellä laavua menee iso tie, josta kulkee autoja paljon. Vaikka en usko, että Senni mihinkään olisi karannut, mutta pelattiin varman päälle ja pääsi se meidän viereen laavulle istuskelemaan, että ei se tuossa puussa kiinni koko aikaa ollut.

Makkaran paistojen jälkeen käveltiin vie hetken aikaa metsässä ja nautittiin ihanasta ilmasta. Yhteensä kolme tuntia oltiin ulkoilemassa ja hauskaa oli. Loppuun laitetaan meidän retkeltä kuvia, niin saatte tekin nauttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!