lauantai 28. maaliskuuta 2015

PetExpossa tavataan


Mä sain pari päivää sitten oikein mukavaa sähköpostia, minut on valittu PetExpoon bloggaajaksi.  Olen aiemmin käynyt kyllä kyseisillä messuilla ja tiedän miten mukavaa siellä on, mutta tämä on ensimmäinen kerta siellä bloggaajan roolissa. Mä olen tulossa messuille vain lauantaina eli silloin mut voi bongata sieltä ja saa tulla juttelemaan, jos tunnistaa! :) PetExpo järjestetään siis Helsingin messukeskuksessa 11.-12.4.2015.
Tästä linkistä näette tapahtuman aukioloajat ja lippujen hinnat. Tulkaahan kaikki mukavaan tapahtumaan ja viettämään mukavaa viikonloppua. Tapahtumassa on paljon erilaista ohjelmaa aina näyttelyistä estekisoihin ja PetExpo-lavalla on myös paljon erilaista ohjelmaa.

Messuilla on luvassa taas paljon shoppailtavaa, sillä messuille on tulossa paljon näytteilleasettajia. Luvassa on siis paljon erilaisia tarjouksia ja niitä kannattaa hyödyntää. Mun suosikkeja näytteilleasettajista on seuraavat (nimen perässä osaston numero, josta heidät löytää):

Etsijäkoiraliitto ry 5f14
 
Kuono ry 5h12
 
Megaeläin Oy 4b71
 
Musti ja Mirri Oy 4a51 & 5d51
 
Purina PRO PLAN 4b61
 
Royal Canin Finland Oy 5c61
 
SEY Suomen eläinsuojeluyhdistysten liitto ry 5e16
 
Suomen Kennelliitto ry 5c20
 

 
 
 
 
Postauksen kaikki kuvat © Messukeskus ja lupa niiden käyttöön on saatu
 
Kuinka moni teistä on tulossa PetExpoon? Onko messuilla jokin tietty asia mikä kiinnostaa eniten? :)
 

4 kommenttia:

 1. Bloggaamaan tulossa. :) Ysiryhmän ryhmis pitänee katsastaa, kun siellä on omaa rotua ja käydä tsiigailemassa kaikki eläinten hyvinvointiin liittyvät jutut ja jos kävisi jututtamassa esim. SEYn porukkaa ja kuuntelemassa, mitä RC kertoo omasta vinkkelistään ruokinnasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kun niin moni bloggaaja on tulossa messuille! :)

   Poista
 2. Mä oon myös monena vuonna ollut messuilla. Aina on mukavaa ja paljon katseltavaa. :)
  - Laura www.valkoisetpaimenet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä ei kyllä tylsää tule! :) Kyllä noi eläimet on niin sydämen vieny, että jaksaa kierrellä vaikka mitä messuja :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!