maanantai 13. huhtikuuta 2015

Messuilut on messuiltu

Lauantaina aamu kahdeksalta lähdettiin ajelemaan kohti Helsinkiä ja messukeskusta. Oltiin perillä puoli kymmenen aikaan ja suuntasin info pisteelle hakemaan bloggaajapassiani. Bloggaajapassi huppariin kiinni ja messuilu voi alkaa.


Aluksi me suuntasimme halliin, jossa oli kaneja ja lintuja. Olihan ne söpöjä ja haikeena muisteli omaa kania, joka nukkui kolme vuotta sitten pois. Kanien luota siirryttiin halliin jossa olikin sitten koiria ja kissoja ja paljon erilaisia näytteilleasettajia. Aika vähän oli tällä kertaa mitään ilmaisnäytteitä tarjolla!

Kaikki ylläolevat kuvat © Kristiina Kolinkanta
 
 
Messuilla olisi ollut paljon kaikkea kivaa ostettavaa Sennille, mutta tällä kertaa mukaan ei tarttunut kuin sellaisia joita oikeasti tarvitaan eli näyttelyihin numerolle käsitasku ja noutokapula. Itselleni ostin noutokapula avaimenperän, jota olin jo kauemmin etsinyt sekä viisi erilaista tulitikku askia, joiden kansissa on koirarodut joista pidän. Näiden lisäksi mukaan tarttui erilaisia ilmaisnäytteitä. Messut oli ihan mukavat ja seuraavan kerran lemmikkimessuille olen lähdössä marraskuussa, sillä mulla on sinne ilmaisliput.
 
 
 
 
 
Kuinka moni teistä oli messuilla? Mitä piditte? :)


4 kommenttia:

 1. Me oltiin messuilemassa myös. Itsellä oli bloggaaja passi, ja olin esittelemässä fretti puolella oman kaksikon kanssa frettejä. Osallistuttiin kumpanakin päivänä, kun fretti puolella riitti tapahtumaa :) Olin hieman pettynyt messuihin, tuntui että viime vuonna oli paljon enemmän kaikkea. En tykännyt yhtään, kun olivat kahdessa kerroksessa, vaikkakin on aika loogista että jyrsijät eivät ihan samoissa tiloissa ole kissojen ja frettien kanssa. Viime vuonna frettiliiton vieressä oli puput, ja tällä kertaa todella paljon tyhjää tilaa. Hirveästi ei löytynyt ilmaisnäytteitä, eikä myynti kojuista kamalasti mitään mikä olisi niin paljon kiinnostanut, että olisin ostanut. (Muutaman kivan jutun löysin kuitenkin :)

  Postausta tulossa osoitteeseen : friianblog.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä se oli kans tyhmää, että oli kahdessa kerroksessa! Mäkin löysin vain kahdesta kojusta ilmaisnäytteitä, niitä oli tosi vähän tarjolla. Katson postauksesi sitten, kun se tulee (:

   Poista
 2. Sinut on haastettu --> http://rockynblogi1.blogspot.fi/2015/04/haastetta-pitkasta-aikaa.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, me mennään katsomaan haaste! :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!