perjantai 3. huhtikuuta 2015

Pallohullulle pallo pääsiäiseksi

Me voitettiin hetki sitten Hölmöillen blogista arvonta, jossa oli mukavia palkintoja luvassa. Eilen sitten pääsiäisen kunniaksi saatiin tuo paketti hakea postista kotiin. Postista haettiin myös yhteistyökumppaniltamme paketti, mutta siitä myöhemmin luvassa omaa postausta. Palkinnot oli todella mukavia ja hyödyllisiä meille. Sennille paketissa oli yksi palkinto ylitse muiden ja sen huomaa myös alemmasta kuvasta.


Pallohan se lemppari sitten meidän pallohullulle oli. Ja eilinen päivä sitä kannettiin aina suussa ja esiteltiin sitä kaikille, jotka ovesta sisään tuli. Paketissa oli siis 4 rullaa pirteän värisiä kakkapusseja, keväisen värinen naksutin, herkkuja, pallo ja aivan älyttömän kaunis kortti, jossa sisälle oli meille kirjoitettu vie hieman onnitteluja ja kuulumisia! :) Kiitos Maare näistä ihanista palkinnoista ja hienosta kortista.

Tänään me käytiin pääsiäisen kunniaksi ilahduttamassa mun mammaa ja vietiin Sennin kanssa pääsiäisherkkuja. Oli ihana nähdä, kun mammalle tuli hyvä mieli Sennin näkemisestä. Meillä oli myös oiva tilaisuus testata mitä Senni tykkää pyörätuolista ja rollaattorista. Mä menin pyörätuolilla Sennin vierestä ja kerran ihan hiljaa ajoin päin, mutta eipä tuo mitään välittänyt. Innoissaan se vain tuli istumaan viereen ja kerjäsi rapsutuksia. Ehkä me sitten kohta käydään hali berni testissä ja aletaan tekemään keikkoja, niin saadaan tehdä mukavaa vapaaehtoistyötä.

Nyt me toivotetaan Sennin kanssa kaikille lukijoille oikein mukavaa pääsiäistä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!