maanantai 6. huhtikuuta 2015

Testissä: Relaxant Animal korvapuhdiste


Me saimme hetki sitten Detrialta myöntävän vastauksen yhteistyöhön ja saimmekin valita heti kolme tuotetta itsellemme. Tuotteet saapuivat meille viime viikolla ja ensimmäisenä niistä pääsi testiin Relaxant animalin hoitava korvapuhdiste. Muista tuotteista saatte lukea myöhemmin.

Relaxant Animal Hoitava Korvapuhdiste on koirien korvakäytävän puhdistukseen ja huuhteluun tarkoitettu liuos. Valmisteella on kolme vaikutusta:
1) Puhdistaa korvakäytävän korvavahasta, liasta ja tulehduseritteistä.
2) Lievittää kutinaa ja rauhoittaa ihoa.
3) Estää ulkokorvantulehdusta aiheuttavien hiivojen, bakteerien ja sienten kasvua.

Relaxant Animal Hoitavaa Korvapuhdistetta voi käyttää sekä kroonisissa että akuuteissa korvakäytävän ongelmissa. Erityisen suositeltava tuote koirille, jotka kärsivät ulkokorvantulehdusta aiheuttavien hiivojen ja bakteerien liikakasvusta korvissa.
Relaxant Animal Hoitavan Korvapuhdisteen käytöllä voi ehkäistä mikrobien liikakasvusta johtuvien korvaongelmien kehittymisen lääkehoitoa vaativalle tasolle. Valmiste on luonnontuote, jonka tehoaineet on eristetty Lapissa kasvaneista luomulaatuisista yrteistä. Valmisteen on tutkittu estävän yleisimpien ulkokorvan tulehduksia aiheuttavien hiivojen ja bakteerien kasvun. Kataja (Juniperus communis) on tehokas, mutta samalla kuitenkin hellävarainen antimikrobinen ainesosa.
Sianpuolukka (Arctostaphylos uva-ursi) ja mustikka (Vaccinium myrtillus) hillitsevät allergisia reaktioita ja rauhoittavat ihoa. Allantoiini rauhoittaa, kosteuttaa ja suojaa ihoa. Valmisteen miedot pinta-aktiiviset ainesosat liuottavat hellävaraisesti likaa, korvavahaa ja muita korvan eritteitä. Valmiste ei sisällä alkoholia tai propyleeniglykolia. Ei doping-varoaikaa. Tarkka käyttöohje tulee pakkauksen mukana.

Sennillä on nyt alkanut kerääntymään korvakäytävään likaa ja tämä puhdistaja tuli sopivaan aikaan meille. Tuotetta on helppo käyttää ja ei mielestäni haise edes pahalle. Ollaan käytetty tätä nyt muutamia kertoja ja en voi todeta, kuin että on todella hyvää! Poistaa lian hyvin korvista ja tuotetta on mukava käyttää.

Tuollainen 100ml pullo maksaa Detrian verkkokaupassa 19,90€ eli hinta ei ole todellakaan päätähuimaava, koska tuote on kotimainen. Me suositellaan tätä tuotetta kaikille, meidän hoitotarvikkeiseen tämä tuote jää. Ja tätä tuotetta tulen käyttämään myös tulevilla koirilla.

(*postaus toteutettu yhteistyössä Detrian kanssa) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!