perjantai 22. toukokuuta 2015

Antassun huikea maailma

Mä olen aina ollut todella huono tekemään käsitöitä. Innostun tekemään esimerkiksi isoäidinneliöitä, mutta hetken päästä se innostus lopahtaa ja sitten niiden tekeminen jää. Jokunen aika sitten tutustuin Antassun verkkokauppaan ja näin miten paljon siellä on kaikkia hienoja koristenauhoja, helmiä, kankaita, paracord-naruja, nappeja, strasseja, niittejä ja vaikka mitä kivaa käsityöihmisille. Jos ei itse halua alkaa valmistamaan koiralle tarvikkeita, niin sivuilta löytyy myös valmiita tarvikkeita mm. viilennystuotteita ja pantoja, valjaita ja taluttimia.
Laitoin ensimmäisen tilauksen Antassun verkkokauppaan viime viikolla ja tilaus saapui tämän viikon maanantaina. Eli mikä parasta huiman valikoiman lisäksi, toimitusaika on todella nopea ja tuotteita ei tarvitse odottaa kauan, jolloin innostus tarvikkeiden tekoonkin säilyy. Koska innostus käsitöihin ei ole koskaan ollut suuri, päätin aloittaa tekemällä paracord-narusta Sennille kauniin hihnan. Jos joku muukin haluaa kokeilla hihnan tekoa niin Antassun sivuilta löytyy ohje.
Innostuin niin paljon tällä kertaa käsitöiden tekemisestä, että kohta pitää tehdä toinen tilaus, sillä haluan tilata pannan tekoa varten tarvikkeita. Eli seuraavaksi pääsen taiteilemaan ompelukoneen kanssa. Itse tekemä panta tulee huomattavasti halvemmaksi kuin kaupasta ostettu ja siitä syystä päätän kokeilla miten siinä onnistun. Pannasta tulee myös kuvia tänne teidän ihasteltavaksi, sitten kun se valmistuu.

Suosittelen kaikkia tykkäilemään Antassun Facebook sivuista, sillä siellä on usein kivoja arvontoja ja alekoodeja.

(*postaus toteutettu yhteistyössä Antassun kanssa)


Onko joku muu valmistanut Antassun tuotteista koiralleen tarvikkeita? Kommentteihin saa laittaa linkin postaukseen, joissa tarvikkeita näkyy :)

2 kommenttia:

  1. Mie oon kanssa tehny jo jonkin verran ite koirille pantoja, hihnoja yms. Tässä yks postaus täysin antassun tuotteilla tehtynä Tässä toinen mikä ei ole täysin antassun tuotteista Ja lisäks oon tehny mm. näyttelyhihnan, valopannan, kauratyynyn.... Onhan noita. Niistä ei vaan kaikista ole kuvia tai postausta blogin puolella :D Noita on kyllä hirmu hauska tehdä kun saa inspiraation :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noihin tulee kyllä äkkiä sellainen hirmu inspiraatio, että niitä vois tehdä vaikka kuinka paljon! :) Käyn katsomassa sun postaukset.

      Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!