perjantai 15. toukokuuta 2015

Match Show 14.5.

Eilen Jokioisten eläinsuojeluyhdistys järjesti helatorstaina mätsärin, johon päätettiin mekin osallistua. Aurinko paistoi lämpimästi taivaalta, joten saatiin hieno ilma taasen mätsäriin. Lähdettiin hiukan ennen kymmentä autolla kohti Talsoilaa ja paikan päällä käveltiin pieni lenkki. Lenkin jälkeen huomasin, että olin unohtanut rokotustodistuksen kotiin, joten ei auttanut muu kuin lähteä käymään kotona. Onneksi matkaa ei ollut autolla kuin kymmenisen minuuttia, joten oltiin takaisin paikalla ennen kuin porukkaa oli paljon. Menin ilmoittamaan Sennin isoihin koiriin, jonka jälkeen mentiin kehän laidalle odottelemaan. Harjailin Sennin turkin ja harjoiteltiin hieman kehää varten, jonka jälkeen vaan oltiin ja odoteltiin.

Yhdeltätoista kehät alkoivat ja me oltiin neljäntenä vuorossa. Tuomari juoksutti ensin meidät pareittain kehän kaksi kertaa ympäri. Sen jälkeen oli meidän parimme vuoro olla arvostelu vuorossa. Meidän parin jälkeen oli meidän vuoro. Ensimmäisenä tuomari tuli tarkastamaan hampaat ja hieman kopeloi koiraa, plussaa tästä! Sen jälkeen juostiin kehä kerran ympäri ja edestakas. Me saatiin tällä kertaa sininen nauha, mutta ei se meitä harmittanut. Sillä kokemustahan mätsäreihin mennään hakemaan.
Koiria oli sen verran vähän, että ei jouduttu kuin puoli tuntia odottelemaan, kun oli jo aika mennä sinisten kehään kilpailemaan. Tuomari juoksutti meitä varmaan viisi kertaa kehän ympäri, jonka jälkeen seisotettiin koirat. Muutama koira tipahti siinä vaiheessa pois, mutta me jäätiin edelleen kehään. Kun tuomari oli valinnut neljänneksi ja kolmanneksi tulevat koirat, mua alkoi oikeesti jännittään. Me ja labradorinnoutaja oltiin enää kehässä taistelemassa ykkös paikasta.
''Me ollaan jo toisia, joten mä en seiso enää''
Tuomari juoksutti vie meidät kerran kehän ympäri ja sanoi, että nyt on vaikea valinta. Meille napsahti mätsäristä tällä kertaa sijoitus kaksi! Siis vau, me ensimmäistä kertaa päästiin palkinnoille asti Sennin kanssa ja heti napsahti SIN2. En voisi ylpeämpi olla tuosta rakkaasta <3
Jee me tehtiin se!
Toisen sijan halit <3
Meille jäi todella hyvä maku suuhun tästä kokemuksesta. Kehät oli järjestetty hyvin ja kehät meni sujuvaa tahtia eteenpäin. Ei jouduttu kauheasti odottelemaan ja mikä parasta, tuomari tällä kertaa myös katsoi hampaat ja kopeloi. Huomenna suunnataan taasen mätsäreihin, jotka järjestetään ihan tuossa kävelymatkan päässä. Huomisen jälkeen on vielä kaksi mätsäriä, ennen kuin suunnataan ekaan virallisiin näyttelyihin Tuurin Miljoonakoiraan.
Isot aikuiset SIN2

2 kommenttia:

 1. Oi kuinka hienosti teillä meni, vau! Paljon onnea sijoituksesta! :)

  Ja oottepas saaneet kivoja palkintoja - etenkin tuo ruusuke on hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Mä tykkäsin kans tuosta ruusukkeesta ja nyt se komeileekin meidän seinällä :)

   Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!