lauantai 16. toukokuuta 2015

Match Show 16.5.

Jo toiset mätsärit meidän paikkakunnalla ja vielä saman viikon aikana. Eilen illalla oltiin pakattu jo laukku valmiiksi ja tänään aamulla lähdettiin puoli 11 aikaan ajelemaan kohti mätsäri paikkaa. Silloin paikalle ei vielä ollut paljoa porukkaa ja saatiinkin ihan rauhassa ilmoittautua ja käytiin vie pienellä lenkilläkin ennen kehän alkua.

Ennen kehien alkua juteltiin tuttujen kanssa ja harjoiteltiin vie seisomista. Yli tunnin odottelun jälkeen oli meidän vuoro mennä kehään ja tällä kertaa meidän parina oli shikoku rotuinen koira. Tälläkin kertaa meillä oli oikein mukava tuomari, joka tutki tarkasti hampaat ja kopeloi koiraa kauttaaltaan sekä kysyi koiran iän. Nämä tuomarit ovat mukavia ja tällaisia toivon lisää mätsäreihin!
Me saimme tälläkin kertaa sinisen nauhan ja parimme sai punaisen nauhan.
Sinisten kehässä meitä oli kymmenen koiraa kilpailemassa. Tuomari juoksutti ensin kaikki kaksi kertaa kehän ympäri, jonka jälkeen seisotimme koirat. Tässä vaiheessa pudotettiin neljä kisaajaa pois, mutta me saimme jatkaa vielä. Juoksimme taasen kehän ympäri ja seisotimme. Nyt pudotettiin vielä kaksi pois ja me jäimme neljän parhaan joukkoon. Vitsit mikä fiilis oli, kun tajusin että tälläkin kertaa me pääsimme neljän parhaan joukkoon. Me sijoitumme tällä kertaa sinisten neljänneksi.
Heti palkintojen jälkeen suuntasimmekin kotiin, sillä ulkona oli niin kylmä, ettei viitsitty jäädä katselemaan kehiä loppuun. Nyt takana on jo toinen onnistunut mätsäri ja innolla odotetaan kesäkuun kahta mätsäriä, jonka jälkeen suuntammekin sitten virallisiin kehiin Tuuriin.
Isot aikuiset SIN4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!