keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Nyt saadaan meidän karkuri kotiin

Postaus toteutettu yhteistyössä Nimilaatat.com kanssa!

Lehdistä ja sosiaalisesta mediasta saa nykyään usein lukea miten lemmikkejä on kadonnut, lähtiessään riistan perään tai vain säikähtäessään esim. ilotulitteita. Koskaan ei voi olla varma, että se oma koulutettu tai vähemmän  koulutettu koira ei lähde mihinkään ja sen vuoksi onkin hyvä olla siru ja lisäksi esim. kaulapannassa omistajan yhteystiedot. Nyt kun olen alkanut pitämään Senniä enemmän vapaana lenkillä niin on meille tullut ajankohtaiseksi se, että Senniltä löytyy nimilaatta, josta käy ilmi puhelinnumeroni. Eihän sitä koskaan tiedä, jos tuo päättää lähteä jonkin eläimen perään.

Postista tuli tänään uudelta yhteistyökumppaniltamme saamamme kauniit nimilaatat. Koska meidän perheessä on vain yksi koira, menee toinen nimilaatoista Sennin valjaisiin ja toinen kaulapantaan. Kätevää, että sekä valjaissa että pannassa on nimilaatta, koska me käytämme vuorotellen lenkillä valjaita ja pantaa. Verkkokaupassa oli niin paljon erilaisia nimilaatta vaihtoehtoja, että mä kieltämättä käytin varmaan lähemmäs tunnin niiden selaamiseen, että sain valittua kaksi minun silmääni miellyttävää laattaa. Fontinkin sai itse valita ja sen päättämiseen meni myös hetki. Laatat tulivat siististi kauniiseen pussukkaan laitettuna ja näin niihin ei ollut kuljetuksen aikana tullut mitään naarmuja.

Luun muotoinen pinkeillä timanteilla varusteltu laatta kantaa verkkokaupassa nimeä Elegance ja on kooltaan 4 x 2,5cm. Laatta on materiaaliltaan rosterilla pinnoitettua messinkiä. Se sopii hyvin meidän prinsessalle, sillä pitäähän jokaisella koiralla olla vähän timantteja, kun ulkoilee. Tuote on todella vankkaa tekoa ja sitä kiinnittäessä huomasin, että ei se helpolla kyllä pääse hukkumaan.

Pyöreä pinkeillä timanteilla varusteltu laatta kantaa verkkokaupassa nimeä Glamour ja on myös kooltaan 4 x 2,5cm. Tässä laatassa etupuolella on Sennin nimi ja takapuolella minun puhelinnumeroni. Tämä oli myös todella vankkaa tekoa.

Molemmat laatat olivat juuri sellaisia kuin olin niiden kuvitellut olevankin. Molemmissa oli siistit kaiverrukset, joista olen iloinen. Nyt saadaan meidänkin karkuri kotiin, jos se joskus päättää lähteä omille teilleen.

Suosittelen kaikki lemmikin omistajia hankkimaan laadukkaat nimilaatat, jotta karkurit saadaan turvallisesti kotiin. Ehdottomasti tuleville koirillenikin aion hankkia tällaiset laatat, sillä näistä on suuri hyöty karkaamisen varalta! Nyt voimme turvallisin mielin lenkkeillä ja valjaita sekä pantaa koristaa kauniit timanttiset nimilaatat. Kiitos nopeasta toimituksesta ja kauniista laatoista Nimilaatat!

Paljon kiitoksia Nimilaatat yhteistyöstä, jota blogini kanssa teette!

2 kommenttia:

  1. Näyttääpäs hienolta ja kauniilta laatoilta <3 Mä kanssa tilasin Nimilaatoilta pari kuukautta sitten uudet laatat koko sakille ja oon kyllä ollut ihan supertyytyväinen. Laatat ovat olleet käytössä nyt parisen kuukautta eivätkä ole menneet miksikään metsässä remuamisesta tai mistään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan kans tosi tyytyväisiä ja kestäviä noi todellakin on! Sennikin riehui jo kavereiden kans ja mitään naarmun jälkiä ei niissä silti näy :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!