tiistai 5. toukokuuta 2015

Tää on mun kaveri

Sunnuntaina me lähdettiin heti aamusta puoli kahdeksan aikaan koirapuistoa kohti mun äidin ja siskon kanssa, sillä ajateltiin, että silloin siellä ei olisi vie ketään muita. Ja eihän siellä ketään ollut eli saatiin ihan rauhassa olla. Heti aamusta paistoi mukavasti aurinko ja se lämmitti, joten viihdyttiin pitkä tovi puistossa. Senni ja Leevi juoksi sata lasissa ympäri tarhaa ja milloin toinen oli toisen korvassa kiinni ja milloin toinen makasi toisen päällä. Parhaimmista taisteluista ei ehtinyt ottamaan kuvia, mutta kyllä kameralle taltioitui hyviä otoksia. Oli niin ihanaa katsella, kun koirat temmelsi ja murisi toisilleen, samalla kun molemmilla heilui hännät.

Kellon lähennellessä puoli yhdeksää huomasi, että moni koiran omistaja oli lähtenyt koiriensa kanssa aamu lenkille. Puiston ohi meni kolme koiraa, joista viimeiselle koiralle Leevi haukkui ja oli sitä mieltä, että ''tänne ei tarvitse tulla''. Siitä Leevi juoksikin sitten äkkiä Sennin luokse ja parkkeerasi itsensä ihan Sennin kylkeen kiinni sillä olemuksella, että ''tää on mun kaveri''. Kyllä siinä rupesi vähän hymyilyttään. Yhdeksän aikoihin lähdettiin puistosta kävelemään kotia päin ja matkalla poimittiin valkovuokkoja.

 
Moni onkin varmasti huomannut jo meidän uuden hienon bannerin ja siitä suuri kiitos kuuluu Luuhullut-blogin Nooralle! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!