tiistai 30. kesäkuuta 2015

Pro Dog tuotteet testissä

Saatiin jo jokunen aika sitten Mustilta ja Mirriltä paketti, joka sisälsi paljon erilaisia harrastustuotteita. Halusin kokeilla kaikkia ensin pidemmän aikaa, jotta voin teille kertoa paremmin kaikista. Paketti sisälsi siis erilaisia patukoita, treenitaskun ja kosketuskepin.

(*postaus toteutettu yhteistyössä Mustin ja Mirrin kanssa)

Vahvasta kankaasta valmistettu vanutäytteinen kevyt hakurulla. Rulla on suunniteltu käytettäväksi ilmaisu- ja tuontiharjoituksissa. Pirteän värinsä ansiosta rulla on helppo löytää maastosta, mikäli se ei päädy ohjaajalle asti. Kokonsa vuoksi sopii hyvin pentujen ja nuorten koirien kouluttamiseen. Samaan sarjaan kuuluvat myös lukolliset hakurullat, joihin on luontevaa siirtyä kun siirrytään irtorullasta kiintorullaan.
 
Hakurulla oli todella hyvä tuote ja ollaan tykätty ihan hirmuisesti. Me ei käytetä tätä Sennin kanssa hakuilussa vaan ollaan käytetty tätä jäljellä esineenä. Tämä on sopivan pieni ja väriltään kirkas, jolloin ei pääse hukkumaan. Tätä tullaan käyttämään tulevalla pennulla sitten hakuilussa, kuten tätä oikeasti kuuluisi käyttää.
 
+väri
+pieni kokoinen
+kestävä.
 
Pro Dog Hose patukka hajutaskulla 15,90€ tai 16,90€
Vahvasta materiaalista valmistettu patukka, jossa hajutasku esim. erikoishajuja varten. Soveltuu käytettäväksi jälki- sekä hajuntunnistusharjoituksissa. Valmistettu paloletkumateriaalista.
 
Tätä patukkaa me ei olla ollenkaan testattu. Tämän patukan aion säästää tulevaa pentua varten, hajuharjoituksia varten. Sen verran voisin tästä kuitenkin sanoa, että tämä on kätevä, kun tässä on tuo hajutasku.
 
Kirkkaanvärinen pehmeä motivointipatukka kestävää kangasta. Nauhalenkki.
 
Tästä varmasti monelle sanomattakin selvää, että käytämme tätä motivoinnissa ja palkkana. Tottiksissa tämä toimii hyvänä motivaationa ja tämä on ensimmäinen patukka, joka oikeasti on ollut sellainen joka motivoi Senniä. Tämä lentää myös palkkana meillä nykyään aina, koska on niin hyvä motivoimaan Senniä.
 
+kirkkaan värinen
+kestävä
+nauhalenkki kestää
-vain toisessa päässä lenkki
 
Trixien kosketuskeppi on helppo kiinnittää klipsin avulla vaikkapa taskun reunaan. Naksutin on mahdollista irrottaa klipsistä pikalukon ansiosta. Joustava kelanaru ja säädettävä varsi helpottavat käyttöä.
 
Meillä on ennestään kaksi naksutinta kotona, joilla naksuttelen Sennille. Tämä on kyllä ylitse niiden, sillä tässä on samassa kosketuskeppi, joka helpottaa huomattavasti opettamista. Tällä on helppoa opettaa myös pennulle esim. maahan meno. Senni tajusi hienosti tämän idean ja innokkaasti olemme tämän kanssa naksutelleet ja opetelleet temppuja sekä tottista.
 
+Kätevän kokoinen
+ Naksuttimen ääni on mukava
+ Kosketuskepin pituutta pystyy säätämään
+ Klipsun avulla saa myös kiinnitettyä
- Naksutin on ainakin aluksi tiukka ja sitä saa painaa kunnolla
- Klipsua ei saa irrotettua
 
Pro Dog by Rukka -treenitasku sopii loistavasti lukuisiin eri koiraurheilulajeihin. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja laadukkaat materiaalit palvelevat vaativissakin olosuhteissa. Tyylikkäät vaatteet sopii erittäin hyvin myös koiran kanssa ulkoiluun, vaatteiden ominaisuudet ja lukuisat taskut ovat käytännölliset koiran kanssa kävelyllä kuten treenikentälläkin.
Tosiharrastajaa ilahduttaa myös se kuinka helppo tuotteet on pitää puhtaana. Vaatteiden materiaali hylkii likaa ja on helppo pyyhkäistä puhtaaksi.
 
Uusi treenitasku oli miellyttävä ja miellytti heti paketista otettuani myös omaa silmääni. Taskussa on paljon heijastimia, joten syksyllä ei tarvitse treenaamaan mentäessä laittaa erikseen heijastimia roikkumaan. Käytiin heti testaamassa tätä Sennin kanssa ja huomasin miten paljon helpommin tämän taskuista saa patukan ja nami palkan, kun materiaali on liukasta. Edessä on kaksi taskua, joissa pidän nameja ja taakse isoon kengurutaskuun saan patukan ja pallon. Tämä kestää myös vettä, eikä tule heti läpimäräksi, mikä on suurta plussaa syksyn sateilla treenattaessa. Käytän tätä myös toisinaan lenkillä, sillä vyösoljen molemmilla puolilla on kätevät D-renkaat, joihin saan taluttimen kiinni ja näin ollen saan omat kädet vapaiksi. Suosittelen tätä ihan jokaiselle, joka harrastaa paljon koiran kanssa. Tämän tuotteen ostaessa ei joudu kyllä pettymään.
 
+vettä hylkivä
+reilusti tilaa
+kevyt yllä
+D-renkaita paljon
+laadukkaat heijastimet!!
+helppo pitää puhtaana
 
 
Onko joku teistä testaillut näitä tuotteita? Mitä pidätte näistä?
 
(*kaikki tuotteet saatu yhteistyönä)

2 kommenttia:

  1. Mä haluaisin ton treeniliivin, ihan vaan siks, että oon materialisti ja se näyttää kivalta. Berran treenitasku mulla on nyt ja sekin kyllä ajanut asiansa ihan loistavasti. :D Ehkä joskus jos päädyn vaihtamaan niin hommaan tuommosen treenitaskun! Etenkin toi vyö, kun siinä on sama lukko systeemi kuin Rukan valjaissa, kiinnostaa. Perus klipsi-soljella varustetut talutus vyöt ei oo meillä kestäneet.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kans Berran treenitasku ja se on kyl tosi hyvä myös! Toi vyö kyllä kestää todella hyvin 42kg bernin vetämisenkin :)

      Poista

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!