perjantai 12. kesäkuuta 2015

Testissä: Relaxant Animal tassuvoide

Moni varmaan muistaakin, kun huhtikuussa kirjoittelin teille Relaxant Animal tuotteista, joita saimme yhteistyökumppaniltamme testiin. Huhtikuussa kirjoitin hoitavasta korvapuhdisteesta ja sen voitte lukea täältä. Nyt olemme kuukauden ajan testanneet Relaxant Animal tassuvoidetta ja olemme hirmu tyytyväisi tuotteeseen.


Pitää polkuanturat joustavina, ehkäisee halkeamien syntymistä ja edistää niiden paranemista. Käytetään tarvittaessa. Vähentää lumen paakkuuntumista tassukarvoihin (levitetään karvoihin ½-2h ennen ulkoilua). Säännöllinen käyttö tehostaa laskimoverenkiertoa ja voi siten lämmittää tassuja sekä nopeuttaa jalkojen palautumista rasituksesta. (teksti Detrian sivuilta)

Ennen tätä tuotetta käytin Sennin polkuanturoihin tummelia estämään halkeamia. Tämä voide on huomattavasti parempaa, sillä ei ole niin paksua vaan sopivan ''löysää'' ja imeytyy nopeasti anturoihin. Tämä ei sotke paikkoja eikä haise epämiellyttävälle. Olemme tyytyväisiä tuotteeseen ja jatkamme tuotteen käyttöä ehdottomasti. Talvella nähdään sitten miten tämä vaikuttaa siihen, että lumi ei paakkuunnu tassukarvohin. Suosittelemme tuotetta kaikille, joilla polkuanturoihin tulee halkemia ja tottakai ennaltaehkäisevään käyttöönkin.

Tämä 150ml pullo tassuvoidetta maksaa Detrian verkkokaupassa vain 19,90€ ja mielestäni se on sopiva hinta, koska pullosta riittää pitkäksi aikaa.

Loppuun vielä kuvat ennen voiteen käyttöä ja voiteen käytön jälkeen. Halkeamat ovat hyvin lähteneet parantumaan ja voiteen käyttöä jatketaan niin kauan, että loput halkeamista lähtevät pois ja myös sen jälkeen.

Ennen
Jälkeen
Kysykää ihmeessä, jos haluatte tietää tuotteesta enemmän :)

(*postaus toteutettu yhteistyössä Detrian kanssa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitämme kommentistasi! :)
Kommenttien valvonta käytössä, jotta huomaamme kaikki!